НовиниЧеркасиУ Черкасах в останню путь провели двох захисників

У Черкасах в останню путь провели двох захисників

-

- Advertisment -

Солдат Сергій Дорохін, молодший сержант Олег Єланський. Ось імена двох відважних захисників України, яких сьогодні у Черкасах провели в останню путь. Про це інформує сайт Черкаської міської ради.

Сергію Дорохіну було 46 років. Родом він з Алчевська, що на Луганщині. Отримав освіту юриста, працював за спеціальністю в органах внутрішніх справ. З 2014 року проживав та працював у Черкасах.
Під час повномасштабного вторгнення став на захист України. Служив на посаді стрільця-помічника гранатометника у механізованому батальйоні. Сергій Олександрович загинув на Донеччині внаслідок артилерійського обстрілу противника.

53-річний Олег Єланський народився на Дніпропетровщині. У Черкасах закінчив школу №27. Працював на НВК «Фотоприлад», помічником оператора верстатів ЧПУ та на приватних підприємствах. У 2001 році заснував ТОВ “СПОРТ-ТАЙМ”,  діяльністю якого був продаж товарів для хобі: спорту, риболовлі та туризму.
У 2022 році був призваний на військову службу. Був старшим стрільцем-оператором стрілецької роти однієї з військових частин. Олег Володимирович героїчно загинув, захищаючи територіальну цілісність та незалежність України. Перебуваючи на позиції в Донецькій області, внаслідок ворожого обстрілу отримав поранення, несумісне з життям.

Вічна слава і вічна пам’ять Сергію Дорохіну, Олегу Єланському та усім захисникам, які поклали свої життя за те, щоб ми жили у вільній і незалежній Україні.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаський синоптик прогнозує період стабільного тепла в області

Погода на Черкащині стабілізувалася під впливом антициклону «UWE». Опадів не очікується протягом тижня. Про це повідомляє очільник Черкаського обласного...

Уманчанина госпіталізували до психіатричної лікарні за зберігання зброї та спробу підпалу

Прокурори підтримали публічне обвинувачення у справі 41-річного мешканця Умані за фактом зберігання зброї та умисного грубого порушення громадського порядку....

Цікаве:

Стратегії вивчення граматики англійської мови для новачків

Вивчення англійської мови може бути захоплюючим і в той...

23 червня в Києві стартує Incrypted Conference 2024

Це вже вчетверте, коли криптомедіа Incrypted організовує одну з...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x