НовиниЧеркасиБатько баскетболіста з Черкас розповів історію про Бродського

Батько баскетболіста з Черкас розповів історію про Бродського

-

- Advertisment -

Батько вихованця черкаського баскетболу Святослава Михайлюка Юрій Михайлюк досить емоційно відреагував на закиди «про фінансування із міського бюджету приватного клубу «Черкаські Мавпи» олігарха Бродського». Юрій Михайлюк, який є викладачем ЧНУ, зазначив, що насправді йдеться не про бізнес конкретної особи, а про дітей. Свої думки він виклав на своїй сторінці в мережі Фейсбук.

«Можна по-різному ставитися до власників великого чи малого бізнесу, їхньої ролі в економіці і політиці держави, механізмів, методів і способів ведення бізнесу, називати їх «олігархами». Однак відносно Михайла Бродського мені бачиться інше – його соціальна відповідальність перед суспільством», – зазначив на своїй сторінці Юрій Михайлюк.

Він став реальним свідком становлення дитячої баскетбольної академії «Черкаських мавп» першого її десятиліття, оскільки його син – Святослав Михайлюк – є її вихованцем.

«Знаю деталі і специфіку її розвитку. І досі «диву дивуюся», наскільки фанатично відданий справі баскетболу, особливо дитячого, Михайло Юрійович. Два десятиліття він вкладає кошти бюджету своєї родини в «чужих» дітей. Насправді, не чужих для нього. Мені навічно врізалися в пам’ять випадки, коли після гучних перемог і здобуття чемпіонських титулів «Черкаських мавп-96» (тренер Максим Міхельсон) в Україні (ВЮБЛ) чи на європейській арені (EUBL), він, пишаючись цим, перебуваючи у вирі щасливих емоцій, хвастливо і, водночас, так по батьківськи говорив: «це – мої хлопчики!», «мої чемпіони!». І такі успіхи юних баскетболістів, і той факт, що «з вулиці» забрано одночасно до пів тисячі дітей, які стали займатися улюбленою справою, для Михайла Бродського стали головним мотивом вкладання власних коштів у цю благородну справу», – написав Юрій Михайлюк.

Він нагадав і про інвестиції в баскетбольну інфраструктуру. Чого тільки вартий спортивний зал у Черкаській школі №18! До речі, в реконструкцію спортивної зали школи було вкладено 100 тис доларів.

«А Михайло Бродський і досі надає кошти для розвитку дитячого баскетболу у місті Черкаси. І йому, і баскетбольній школі, і містові, і Україні є ким пишатися зі своїх вихованців. Останні ж (як і їхні батьки), а також всі любителі баскетболу глибоко вдячні МЕЦЕНАТОВІ Михайлові Юрійовичу за ту досі належним чином не поціновану справу творення нового покоління баскетболістів Черкас і України», – написав батька баскетболіста Святослава Михайлюка.

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Черкасах на місці, де була синагога, з’явиться будівля висотою до 14 метрів

У Черкасах по бульвару Шевченка на місці історичної будівлі (колишня синагога Тверського), якій уже понад 100 років, має з’явитися...

Черкаські легкоатлети вибороли медалі на літній Універсіаді України

Черкаські студенти та випускники ННІ фізичної культури, спорту і здоров'я Черкаського національного університету взяли участь на ХIX літній Універсіаді...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x