Новини"Золотий голос" черкаської школи буде навчатися у Польщі

"Золотий голос" черкаської школи буде навчатися у Польщі

-

- Advertisment -

Вихованець Черкаської школи Москаленко Максим став студентом Вищої гуманітарної Школи ім. Б. Пруса у Варшаві. У рідній школі хлопець був учасником вокальної студії "Злагода" та неодноразовим переможцем різноманітних конкурсів.

Хлопець у коментарі "Euroosvita" розповів про перші враження від нової країни.

Джерело: euroosvita.info

– Хто вплинув на твій вибір навчатися за кордоном?

– Ніхто не наполягав. Батьки завжди знали, що я творча людина. В школі я завжди був одним з найактивніших учнів, грав на гітарі, писав статті для шкільної газети, приймав участь в різноманітних творчих конкурсах (навіть на всеукраїнському рівні). Був солістом вокального дуету, нас називали "золотими голосами" школи. Але вступив до польського університету не тому,що я такий, який є, а тому що в Черкасах, як гадали мої батьки, гублю свій талант.

– Які перші враження від Польщі?

– Я прибув до Польщі 25 вересня, навчання в мене починається 6 жовтня, є багато часу. Я вже встиг пішки пройти пів міста. Варшава – неймовірне місто, я отримав незабутні враження. Мені все поки що подобається, одразу в університеті видали студентський квиток та поселили до гуртожитку, де умови мене влаштували (велика кухня, просторі кімнати, по три студенти в кімнаті, абсолютно новий холодильник та не погана електрична плита). Я не дуже добре володію польською, але все розумію, щоправда не говорю та знаю все прийде з часом.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Черкасах на місці, де була синагога, з’явиться будівля висотою до 14 метрів

У Черкасах по бульвару Шевченка на місці історичної будівлі (колишня синагога Тверського), якій уже понад 100 років, має з’явитися...

Черкаські легкоатлети вибороли медалі на літній Універсіаді України

Черкаські студенти та випускники ННІ фізичної культури, спорту і здоров'я Черкаського національного університету взяли участь на ХIX літній Універсіаді...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x