НовиниЗдоров'яБерберин: ефективний помічник для лікування діабету та не тільки

Берберин: ефективний помічник для лікування діабету та не тільки

-

- Advertisment -

Берберин – це речовина, яку отримують з рослин, зокрема барбарису, філодендрону та інших, вона є алкалоїдом, має насичений жовтий колір та пропонує чимало переваг для здоров’я.

Вона має тисячолітню історію застосування в аюрведі та традиційній китайській медицині, та за роки застосування довела свою ефективність у лікуванні діабету та деяких інших порушень здоров’я.

Численні клінічні випробування підтвердили властивості берберину, тому кожен бажаючий може сміливо відчути його переваги на власній практиці. Однією з найвідоміших та найобговорюваніших переваг такого рослинного з’єднання є його здатність допомагати людям з діабетом 2 типу.

Було доведено, що його вживання допомагає:

  • активувати метаболізм глюкози та ліпідів, знижуючи рівень глюкози в крові;
  • знизити рівень гемоглобіну А1С (глікованого гемоглобіну) – показника середнього рівня цукру в крові за останні три місяці;
  • покращити резистентність до інсуліну, тим самим потенційно покращуючи стан організму при діабеті;
  • знизити ризик виникнення ускладнень, зокрема неврологічних.

В результаті одного дослідження навіть підтвердилося, що берберин може стати потенційними ліками від діабету 2 типу. Він показав такі ж переваги, як і рецептурний препарат метформін, який підвищує чутливість периферичних рецепторів до інсуліну та утилізацію глюкози клітинами.

Як варіант можна купити берберін у вигляді добавки та використовувати не тільки як засіб профілактики та лікування діабету. Він має і чимало інших переваг для здоров’я. Така речовина допомагає:

  • Зменшити ризик розвитку серцево-судинних захворювань, а також допомогти при їх лікуванні. Берберин ефективно знижує тиск при гіпертонії, сприяє відновленню нормального серцевого ритму та допомагає нормалізувати стан при серцевій недостатності. Також він знижує рівень поганого холестерину у крові, що допомагає уникнути розвитку атеросклерозу. Імовірно такі властивості рослини пов’язані з її антиоксидантними та протизапальними якостями.
  • Зменшити прояви СПКЯ. Синдром полікістозних яєчників – вкрай поширена проблема у жінок, розвиток якої пов’язаний з гормональним дисбалансом – виробленням яєчниками значної кількості андрогенів. Берберин здатний покращити гормональний баланс, а також вплинути на інші порушення, пов’язані з розвитком такого захворювання, що позитивно позначається і на самопочутті хворих, і на їх репродуктивній функції – збільшується ймовірність зачаття та виношування дитини.
  • Зменшити вагу. Вживання берберину позитивно впливає на масу тіла, індекс маси тіла та обхват талії. Прийом таких добавок дійсно може принести неоціненну користь при позбавленні від зайвої ваги, особливо, якщо поєднувати їх зі здоровим харчуванням та фізичними навантаженнями.

Також є дані про те, що берберин може допомогти у профілактиці та лікуванні онкології, боротьбі з бактеріальними інфекціями та зміцненні здоров’я кишечника.

Берберин вважається досить безпечною добавкою. Він добре засвоюється та рідко викликає небажані побічні ефекти. Проте його не варто використовувати під час вагітності та грудного вигодовування, також добавки берберину не рекомендовані дітям.

Людям, які приймають якісь ліки (зокрема отримують інсулін для лікування діабету), важливо проконсультуватися з лікарем перед використанням даної речовини.

Для тих, хто піклується про своє здоров’я та здоров’я своїх близьких, на сайті Біовіт зібрано чудовий асортимент різноманітних добавок від найкращих світових виробників.

Такі засоби проходять численні перевірки якості, тому є ефективними, безпечними та екологічно чистими.

 

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкасець постане перед судом за неправдиве повідомлення про підготовку вибуху

Прокурори скерували до суду обвинувальний акт стосовно 65-річного черкасця за фактом надання завідомо неправдивої інформації про підготовку вибуху в...

Черкащан попереджають про пориви вітру

Протягом найближчої доби на Черкащині очікується сильний вітер. Про це повідомляє Черкаський обласний центр з гідрометеорології. У Черкаській області та...

Цікаве:

Trustee Plus швидко прогресує і заявляє про аудиторію у 200 000 користувачів

Продукт компанії Trustee продовжує просувати можливості Web3-сфери в...

Огляд актуальних бонусних програм в казино Super Gra

Бонуси – спеціальний маркетинговий інструмент для залучення нових клієнтів,...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x