НовиниЧеркащинаЗаберіть дорогу-вбивцю: біля Черкаської ОДА мітингували байкери (ФОТО)

Заберіть дорогу-вбивцю: біля Черкаської ОДА мітингували байкери (ФОТО)

-

- Advertisment -

Сьогодні, 14 серпня, до Черкаської ОДА з’їхалися десятки байкерів, щоб знайти власників "нічийної" ділянки дороги, на якій нещодавно розбився їхній побратим із Одещини. Йдеться про "дорогу смерті" на виїзді з Черкас у бік Сміли протяжністю у 1,2 км. Про це повідомляє кореспондент сайту vikka.ua.

"Ми хочемо достукатися до влади та знайти тих, хто відповість за цю трагедію. Ми писали багато звернень, реєстрували петицію і протягом тижня нам ніхто не відповів. Наскільки нам відомо, ділянка дороги, на якій загинув наш побратим, нікому не належить, від неї усі відхрещуються, а в цей час там гинуть люди",– повідомив у коментарі один із учасників акції, мотоцикліст Юрій Перкін.

На зустріч до активістів прийшов заступник голови Черкаської ОДА Костянтин Омаргалієв. Він повідомив, що дана ділянка дороги є давно спірною і дійсно вважається нічийною. Оскільки місто її на баланс брати не хоче, а Служба автомобільних доріг Черкаської області також до неї немає відношення.

"Ми вже зверталися з вимогою до мера Черкас, щоб цю ділянку дороги взяли на баланс міста. Оскільки є документи про те, що ще з радянських часів комунальне підприємство міста забезпечувало проїзд по цій дорозі та займалося її ремонтом. З Анатолієм Бондаренком я розпочав розмову ще два роки тому, щоб вони взяли на баланс цей шматок дороги, оскільки КП "Аеропорт Черкаси" знаходиться фактично на цій самій території. Комунальне підприємство Черкаської ОДА сплачує за оренду землі у бюджет міста, тобто цілком логічно, що це одна й та ж земля і вона має пряме відношення до міста", − зазначив Костянтин Омаргалієв.

У підсумку посадовець попросив у байкерів два дні для вирішення цієї проблеми і вже у п’ятницю пообіцяв прозвітувати про виконану роботу.

"Вже у п’ятницю зранку буде рішення щодо того, хто є балансоутримувачем цієї дороги і відразу розпочнеться ремонт. Про хід виконання робіт ми вам прозвітуємо", − підсумував заступник губернатора Черкаської області.

На завершення учасники мітингу пообіцяли, що у разі невиконання вимог, вони перекриють злощасну дорогу і, якщо знадобиться, то надалі проводитимуть мітинги, громадські скликання та дійдуть до президента.

Нагадаємо, 4 серпня на Смілянському шосе біля Черкас сталася дорожньо-транспортна пригода, внаслідок якої загинув одесит. Учасник Міжнародного мотофестивалю "Дорога на Січ" Олександр їхав із Черкас у бік Сміли, на швидкості він вскочив у глибоку яму та не впорався з керуванням. Від удару мотоцикл разом із водієм та пасажиркою розлетілися по різні сторони. Внаслідок пригоди водій та пасажирка "залізного коня" отримав численні забої та були терміново госпіталізовані до лікарні. Згодом у реанімаційному відділенні 30-річний одесит помер, не приходячи до тями. Його дівчина знаходиться у тяжкому стані.

Як повідомляв сайт vikka.ua, дорога біля Черкас, де напередодні загинув байкер, "нічийна".

Будьте завжди в курсі найсвіжіших новин – підписуйтесь на наш канал в Telegram!

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Міграційна служба виявила двох нелегалів із США у Черкасах

Міграційники виявили двох нелегалів із США у Черкасах і прийняли рішення про їхнє повернення додому. Про це повідомляють на...

У Черкаській області затопило луги, поля та подвір’я

Підтоплення лугів і полів зафіксували в Черкаському та Золотоніському районах. Також затопило двори і підвали в низці громад. Про...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x