додому Новини Черкащина За добу на Черкащині виявили 25 нових випадків COVID-19

За добу на Черкащині виявили 25 нових випадків COVID-19

0

За результатами щоденного моніторингу за захворюваністю на COVID-19, станом на 9 годину 20 серпня в області зареєстровано 1200 випадків коронавірусної інфекції.

Про це повідомляє пресслужба ДУ "Черкаський обласний лабораторний центр МОЗ України".

Всього за період епідемії померло 37 хворих. Одужали 861 хворий, за останню добу – 19. За добу підтверджено 25 нових випадків COVID-19.

Зокрема 9 нових випадків встановили у Черкасах, 7 – у Корсунь-Шевченківському районі, двоє – на Лисянщині. Окрім цього по одному новому хворому зареєстрували в Городищенському, Черкаському, Уманському, Тальнівському, Маньківському, Звенигородському та Смілянському районах.

Досліджено вірусологічною лабораторією методом ПЛР – 780 зразків біоматеріалу від хворих з підозрою на коронавірусну інфекцію, з діагнозом – пневмонія, а також від контактних осіб, які спілкувалися з хворими з підтвердженим діагнозом коронавірусної інфекції. Всього проведено 56703 лабораторних досліджень.

Додамо, що сьогодні, 20 серпня, в Україні встановлено новий добовий антирекорд по кількості хворих. Виявили 2134 осіб, у яких лабораторно підтвердили COVID-19.

Як раніше повідомляв сайт vikka.ua, до Умані вже прибули перші хасиди.

 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version