Online TV
НовиниКультураЄвген Клопотенко на Черкащині пив козиний кисляк і впіймав...

Євген Клопотенко на Черкащині пив козиний кисляк і впіймав коропа

Відомий український шеф-кухар і ресторатор Євген Клопотенко побував із експедицією на Черкащині. Про це він розповів на своєму Фейсбук.

Відвідав Моринці, Холодний Яр і Музей Симиренків у Млієві.

“Мій предок, засновник роду Клопіт, жив у козацькому селищі Скаливатка. І це, скоріш за все, означає, що у мені тече козацька кров” – пише Клопотенко у Фейсбук.

У пості Клопотенка багато про місцеві страви:

“Капусняк. Шпачки. Козиний кисляк. Цибуляники. Квашений виноград. Хліб на хмелю. Кандьор. Гриби-пдвишні. Гречаники. Кровʼянка. Кожна експедиція ні на що не схожа. Але об’єднує завжди одне — люди. Черкащина — це як Полісся і степ зустрілися в одному місці — це вау. Це краш, це слей” – підсумував шеф-кухар.

Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.

Черкащина готується до осіннього рівнодення

До осіннього рівнодення залишилося лише десять днів. Уже 22 вересня тривалість дня зрівняється з тривалістю ночі, а далі —...

Мер Черкас Бондаренко звернувся до забудовника Казаряна

Мер Черкас Анатолій Бондаренко звернувся з листом до забудовника Казаряна щодо його земельної ділянки по вулиці Князя Ольгерда (Гагаріна)....

Цікаве:

“Пакунок школяра”: як оформити і де витратити в Черкасах (ВІДЕО)

За програмою “Пакунок школяра” батьки першокласників уже почали отримувати...

ТОП-5 заправок для борщу, які зроблять його приголомшливо смачним

Борщ - одна з найулюбленіших страв української кухні, яку...

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x