НовиниЧеркащинаЯ не боюся відповідати за свої вчинки: черкаський гонщик...

Я не боюся відповідати за свої вчинки: черкаський гонщик розповів про стан потерпілого

-

- Advertisment -

Учасник автомобільних змагань, який не впорався із керуванням та в’їхав у натовп глядачів, Олег Коваленко відвідав потерпілого у лікарні та розповів про його стан. Відповідне відео той оприлюднив на свой сторінці в соцмережі.

Як стало відомо, зараз потерпілий Андрій Кіхтенко перебуває у реанімаційному відділенні у тяжкому, проте стабільному стані. За словами Олега Коваленка, у потерпілого не розбита голова та неушкоджені життєво важливі органи, проте є численні переломи кісток.

"Поки все без змін, проте прогнози позитивні. Я шкодую, що так сталося. Зрозуміло, що цього ніхто не хотів. У першу чергу нас цікавить стан Андрюхи, а потім будемо з усім розбиратися. Не треба нікого звинувачувати, відповідати за свої вчинки я не боюся", − повідомив гонщик.
 

Він також зазначив, що зараз у лікарні з потерпілим перебуває його дружина, мати та друзі.

Нагадаємо, вчора, 6 жовтня, під час змагань з автомобільного спорту сталася ДТП. Водій одного з автомобілів не впорався із керуванням та влетів у натовп глядачів. Основний удар потрапив на чоловіка, 1988 року народження. Його із численними травмами, у тяжкому стані було госпіталізовано у лікарню.

Окрім цього правоохоронці зазначили, що цей захід міська рада з ними не погоджувала. На що мер Черкас Анатолій Бондаренко під час сьогоднішньої ранкової наради заявив, що "поліція має виконувати рішення виконкому, а не коментувати їх".

Зазначимо, що цим випадком займаються слідчі. Наразі стосовно водія відкрито кримінальне провадження за ст. 128. (Необережне тяжке або середньої тяжкості тілесне ушкодження).

Як повідомляв сайт vikka.ua, у Черкасах розшукують горе-водійку, яка збила молодого хлопця та втекла.

Будьте завжди в курсі найсвіжіших новин – підписуйтесь на наш канал в Telegram!

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Над Черкащиною збили три “шахеди”, без руйнацій

Над територією Черкаської області сили оборони ліквідували три безпілотні літальні апарати. Про це пише начальник Черкаської ОВА Ігор Табурець. "Передовсім...

Уманський спортсмен здобув ліцензію на Олімпіаду-2024

Уманський спортсмен Ярослав Жмуденко, за результатами Європейського олімпійського відбору з настільного тенісу виборов ліцензію на Олімпійські ігри-2024. Про це...

Цікаве:

Алергія: розуміння та лікування

Алергія – це одна з найпоширеніших проблем здоров'я, що...

Стратегії вивчення граматики англійської мови для новачків

Вивчення англійської мови може бути захоплюючим і в той...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x