НовиниЧеркащинаВночі на дороги Черкащини висипали майже півсотні тонн протиожеледної...

Вночі на дороги Черкащини висипали майже півсотні тонн протиожеледної суміші (ФОТО)

-

- Advertisment -

Активний циклон, який зайшов на територію Черкащини, спричинив складні погодні умови, які супроводжувались мокрим снігом з дощем. У зв’язку з цим, на дорогах загального користування державного значення підрядні підприємства Служби автомобільних доріг оперативно розпочали роботи з ліквідації засніженості та зимової слизькості вранці 27 березня.

На автодорозі М-05 Київ-Одеса працювало 4 піскорозкидувачі, на обробку дороги використано 36 тонн піщано-соляної суміші, інформує прес-служба САД у Черкаській області.

Протягом ночі 28 березня на ліквідації засніженості та слизькості на дорогах державного значення працювало 9 одиниць спецтехніки та механізмів підрядних організацій Служби автодоріг області. За ніч на обробку дорожнього покриття використано 46 тонн піщано-соляної суміші. Незважаючи на негоду та снігопад, продовжувалися роботи з експлуатаційного утримання автошляхів.

Станом на ранок 28 березня у Черкаській області проїзд автотранспорту автомобільними дорогами загального користування державного значення забезпечено.

Працівники САД та дорожніх підприємств постійно проводять моніторинг стану проїзду і патрульним обстеженням, і за допомогою 12 камер відеоспостереження.

У зв’язку з пониженням температури, вночі можлива ожеледиця на дорогах. Водіїв закликають бути обережними та дотримуватись правил дорожнього руху.

Як повідомляв сайт vikka.ua, найближчими вихідними на Черкащину повернеться тепло.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Смілі та Умані прощатимуться із загиблими бійцями 

Смілянська та Уманська громади проведуть в останню путь військових. На фронті загинули Олексій Зелененко та Олександр Думенко. Про це...

У Чигирині представили художню виставку «Христос Воскрес! Воскресне Україна!»

Напередодні Великодня в музеї Богдана Хмельницького у м. Чигирин розпочала роботу тимчасова виставка «Христос Воскрес! Воскресне Україна!». Про це...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x