Online TV
КориснеВечеряємо: паста з куркою від юристки Людмили Бордунос

Вечеряємо: паста з куркою від юристки Людмили Бордунос

Юрист і адвокат Людмила Бордунос поділилася цікавим і смачним рецептом пасти з куркою і овочами. Хоча, власне, сама Людмила не дуже полюбляє готувати по рецептах.

«Задоволення, яке отримую від  гастрономічної творчості, неперевершене! Ділюся тим, як можна легко та доволі економно приготувати  «ресторанні»  страви – пасту з куркою та овочами і дуже смачний салат», – зазначила Людмила Бордунос.

Для пасти потрібно :

Спагеті або лапша – 300 грам

Куряче  філе – 1 шт

молодий кабачок (цукіні) – 1 шт

Червоний болгарський  перець -1 шт

Вершки 10% – 200 мл

Тертий тверди сир- за смаком

Сіль, перець, сухе орегано  – за смаком

Спосіб приготування

Нарізаємо довгими та тонкими  шматками філе курки та  перець

Овочечисткою ріжемо кабачок. На фото видно спосіб нарізки, який є  важливим, бо від нього залежить смак всієї страви.

Поливаємо глибоку пательню рослинною олією (оливковою або рафінованою соняшниковою) та відправляємо на пательню м’ясо курки.

Після легенького обсмаження туди іде перець, і на стадії майже готовності м’яса з перцем добавляємо кабачок. Солимо, перчимо посипаємо орегано за бажанням.

Паралельно відварюємо спагеті або лапшу.

Коли на пательні все зарум’яниться, добавляємо вершки, протушуємо пару хвилин, висипаємо в них відварені спагеті або лапшу і посипаємо частиною тертою сиру.

Наша паста готова.

Але ж як же без салату!  Без салату ніяк)

На салат потрібно взяти, в кількості за бажанням:

Листя зеленого салату, бажано з нейтральним смаком

Білий виноград

Свіжий інжир

М’який вершковий сир

Кунжут/або гарбузове насіння/або горіхи

Для заправки:

лимонний сік,

оливкова  олія

мед

сіль

Беремо листя зеленого салату, рвемо його на куски, так-так не ріжемо, а саме рвемо листочки руками, коли салат різати ножем – псує його смак, отож листя краще рвати.

Зверху розкладаємо порізаний вздовж пополам білий виноград (киш-миш або дамські пальчики, з останнього потрібно прибрати кісточки).  Свіжий інжир ріжемо на частинки.

З вершкового сиру,  той що  філадельфія або подібного, робимо кульки та обвалюємо їх в кунжуті/або подрібненому насінні гарбуза/ або в мелених горіхах.

Все викладуємо зверху листя салату та заправляємо заправкою.

Повноцінна  корисна вечеря готова. Смачного!

Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.

Черкаська громада провела в останню путь Захисника України

Черкаська громада у скорботі. В останню путь провели солдата Сергія Кушніра, який віддав своє життя, захищаючи свободу та територіальну...

На Черкащину насуваються теплі антициклони – Гідрометцентр

Ще вчора на ранок висота снігового покриву на Черкащині становила 1-3 см, а сьогодні від нього не лишилося і...

Цікаве:

Прості поради черкащанам, що врятують ваші кімнатні рослини

Зима відчутно змінює умови в наших домівках, і це...

П’ять сортів картоплі, що “провалили” сезон-2025 у центральних областях: результати дегустації

Не всі сорти картоплі демонструють гарну врожайність, багато з...

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

Підключення до трансляції ВІККА...
Перевірка доступності потоку

Трансляція недоступна

Наразі пряма трансляція не ведеться. Спробуйте пізніше.

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x