додому Новини Черкаси Вечеряємо: грузинське хачапурі від українця Скалька

Вечеряємо: грузинське хачапурі від українця Скалька

0

Сайт vikka.ua спільно із підприємцем, громадським діячем і спортсменом Олегом Скальком пропонує цікавий рецепт грузинського хачапурі.

Невимушено, швидко, а – головне по-домашньому смачно і корисно.

Інгредієнти:

яйце – 1 шт

Творог 5%  – 112 гр.

Рисова мука – 100 гр.

Начинка

Сир Адигейский – 50 гр.

Як готувати?

Змішуємо творог, яйце, сіль та муку.

Формуємо лодочку з тіста руками та випікаємо в духовці при температурі 180 градусів 10 хвилин.

Потім кладемо в лодочку сир відправляємо знову в духовку до плавлення на 5 хвилин.

Виделкою робимо ямку та вливаємо яйце.

Відправляємо в духовку до повної готовності. Приблизно 10 хвилин.

Власне, приготування однієї страви займає не більше 30 хвилин.

Смачного.

Як повідомляв сайт vikka.ua, вечеряємо: грибний суп від рекламниці Ірини Горбач

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version