Сайт vikka.ua спільно із підприємцем, громадським діячем і спортсменом Олегом Скальком пропонує цікавий рецепт грузинського хачапурі.
Невимушено, швидко, а – головне по-домашньому смачно і корисно.
Інгредієнти:
яйце – 1 шт
Творог 5% – 112 гр.
Рисова мука – 100 гр.
Начинка
Сир Адигейский – 50 гр.
Як готувати?
Змішуємо творог, яйце, сіль та муку.
Формуємо лодочку з тіста руками та випікаємо в духовці при температурі 180 градусів 10 хвилин.
Потім кладемо в лодочку сир відправляємо знову в духовку до плавлення на 5 хвилин.
Виделкою робимо ямку та вливаємо яйце.
Відправляємо в духовку до повної готовності. Приблизно 10 хвилин.
Власне, приготування однієї страви займає не більше 30 хвилин.
Смачного.
Як повідомляв сайт vikka.ua, вечеряємо: грибний суп від рекламниці Ірини Горбач