додому Новини Черкащина В Умані виявили двох нелегальних мігрантів, які мають виїхати з України

В Умані виявили двох нелегальних мігрантів, які мають виїхати з України

0

Міграційна служба виявила двох іноземців, які протермінували дозволений строк перебування в Україні. Їх зобов’язали покинути Україну. Про це повідомляє Міграційна служба Кіровоградщини та Черкащини.

У місті Сміла міграційники за сприяння Управління СБУ в Черкаській області виявили 27-річного громадянина Грузії, який майже 10 місяців незаконно перебував в Україні. За умовами безвізового в’їзду міг знаходитися тут 90 днів протягом 180.

Працівники Смілянського відділу Центрально-південного міжрегіонального управління ДМС склали на іноземця адміністративний протокол ч. 2 ст. 203 КУпАП, стягнули штраф та ухвалили рішення про його примусове повернення до країни походження або третьої країни. Завершити відвідини України він зобов’язаний до 22 травня 2024 року.

Також уманські міграційники у співпраці з Управлінням стратегічних розслідувань в Черкаській області ДСР виявили 45-річного громадянина Держави Ізраїль, який протермінував дозволений строк перебування в Україні на понад 5 років та ухилявся від виїзду.

За порушення міграційних правил іноземця притягнули до адміністративної відповідальності за ч. 2 ст. 203 КУпАП та стягнули штраф. Згідно з ухваленим рішенням про його примусове повернення до країни походження громадянин Ізраїлю до кінця травня 2024 року повинен самостійно покинути Україну.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version