НовиниЧеркащинаУ Тальному підліток потрапив до лікарні через святковий феєрверк

У Тальному підліток потрапив до лікарні через святковий феєрверк

-

- Advertisment -

14-річний Лука Штолько з Тального постраждав від вибуху феєрверку на святкуванні Нового року. Про це у Facebook мама хлопчика Леся Штолько написала пост. На тілі підлітка опіки через вибухонебезпечну речовину та забій грудної клітки від удару, наразі хлопець лікується дома. До цього перебував у Тальнівській ЦРЛ, пишуть "Вісті Черкащини".

"Ось уже тиждень мій син лежить обпечений, бо комусь захотілось видовищ на Новий рік. Опік третього ступеню. Дякувати Богу, що цілі очі та обличчя. Коли незакріплений і поставлений кимось необачно салют збив мою дитину з ніг і вибухнув на ньому, Лука почав скидати з себе палаючий одяг, катаючись по снігу. В цей час "добрі" сусідки дуже реготали. Таким смішний вже видалося їм видовище. А "добрий" сусід сказав: "Що, дови…..ся?" Знайшлися, правда, і люди, які допомогли. Я вам дуже за це вдячна. Але хіба ж їх так мало насправді? Людей? Знаю одне: Земля кругла і все, що ми сіємо, рано, чи пізно пожинаємо…" – публікує жінка на власній сторінці у мережі 8 січня о 20:39.

В новорічну ніч, після того як годинник пробив 00.00, молодь біля п'ятиповерхових будинків, що на автостанції, продовжувала зустрічати Новий рік. Хлопці вийшли подивитись на феєрверки та бенгальські вогні. Після вибуху багатозарядної піротехніки на підлітку, який стояв неподалік, загорілась куртка та штани. Дякуючи вчасно наданій невідкладній допомозі молодим сусідом, хлопець якнайшвидше потрапив до лікарні.

Після нещасного випадку, Леся Штолько написала заяву до місцевої поліції.

Як повідомляв сайт vikka.ua, менінгокок убив малого хлопчика на Черкащині і нажахав його рідних.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
попередня стаття
наступна стаття
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

На Золотоніщині горіла машина у гаражі

У селі Гладківщина Піщанської ТГ днями сталася пожежа в приватному гаражі. Про це пишуть на сторінці Добровольці Черкащини. За викликом...

Черкаський гідрометцентр попереджає про негоду

На Черкащині тримається прохолодна дощова погода. Чого чекати на вихідних - пише директор Черкаського гідрометцентру Віталій Постригань. За 4 доби...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x