НовиниУ присутності матері черкащанин зґвалтував восьмирічну дівчинку (РЕПОРТАЖ)

У присутності матері черкащанин зґвалтував восьмирічну дівчинку (РЕПОРТАЖ)

-

- Advertisment -

Жахливий інцидент стався днями у селі Чорнявка Черкаського району. Там восьмирічну дічинку в присутності матері зґвалтував чоловік, повідомляє кореспондент vikka.ua. 

Селяни, що мешкають по сусідству, розповідають: нападник місцевий, йому близько сорока років. Раніше судимий за крадіжку.

"Чоловік був п’яний. Кажуть, що там було не просто зґвалтування, а групове. Один з матір'ю, а інший поліз до дитини", – говорить один із сусідів. 

Селяни стверджують: не раз чули, що мати знущалася над донькою, била її і душила.

Про жахливий випадок дівчинка розказала першою своїй бабусі – матері батька. Вона прибігла до неї відразу після того, як це сталося.

"Я стою на подвір’ї, а вона біжить до мене. Уся заплакана, коси розплетені, одяг брудний. І тільки плаче. Не одразу хотіла говорити, а тоді розказала. Вона плаче, і я плачу. Всю ніч вона не спала, трималася за мою руку. Боялася, що за нею прийдуть. Бо зловмисник їй погрожував, що, якщо вона щось розкаже, він їй горло переріже", – пригадує зі сльозами на очах бабуся.

За її словами, більше ні на кого дівчинка не може розраховувати. Мати веде аморальний спосіб життя, а тоді, коли дочка постраждала від насилля, жінка спала п’яна.

Про зґвалтування знають і у сільській раді. Там виконком відразу ухвалив рішення про вилучення дитини із неблагополучної сім’ї та помістив її у Черкаський обласний центр соціально-психологічної реабілітації дітей "Теплий дім".

"Зараз місце перебування мами невідоме. Вона зловживала алкогольними напоями, часто перебувала в стані алкогольного сп’яніння. Чоловік, який напав, був її співмешканцем. А батько дитини помер навесні цього року. Після смерті чоловіка дитина стала соціально незахищеною", – розповідає секретар сільського голови Ганна Ворона.

Тепер сільрада клопотатиме, аби матір позбавили батьківських прав.

Як повідомив у коментарі vikka.ua прес-секретар ГУ НП в Черкаській області Дмитро Грищенко, підозрюваний затриманий, наразі слідчі з’ясовують обставини злочину, призначено низку експертиз.

Правоохоронці відрили кримінальне провадження за ч. 4 ст.152 ККУ (зґвалтування). Відповідно до статті, злочинцю світить позбавлення волі на строк від восьми до п'ятнадцяти років.

Як повідомляв сайт vikka.ua, у Черкасах невідомий чоловік напав на жінку у під'їзді.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

На Черкащині зафіксували 15 випадків хвороби Лайма

Протягом цього року на Черкащині зафіксували 15 випадків хвороби Лайма. Про це повідомляє пресслужба Черкаського обласного центру контролю й...

Черкаські патрульні виявили водія без прав та транспортний засіб із підробленим VIN-номером

Вчора, близько 10 години, патрульні на вулиці Героїв Холодного Яру помітили автомобіль Ford Transit, який рухався з порушенням правил...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x