додому Новини Черкащина У Катеринополі поки що не підніматимуть плату за проїзд у громадському транспорті

У Катеринополі поки що не підніматимуть плату за проїзд у громадському транспорті

0

Налякані підняттям оплати за проїзд у столиці катеринопільчани хвилюються, що їх очікує найближчим часом. Відповідь на це запитання дали у селищній раді, пишуть "Вісті Черкащини".

"Наш містечковий автобус курсує щоденно, крім суботи. Перевезення пасажирів здійснюється з 8-ої ранку до пів на 12-ту дня. Зазначений маршрут, в основному, забезпечує перевезення транзитних пасажирів та мешканців Катеринополя від автостанції до районної лікарні, в центр селища та до зупинки дизель-поїздів. Проїзд коштує 5 гривень. Про підняття оплати наразі не йдеться. Тричі на тиждень (щопонеділка, щосереди, щоп'ятниці) катеринопільчани-пільговики їздять безкоштовно. Кошти за їхній проїзд відшкодовує селищна рада", – поінформувала секретар Катеринопільської селищної ради Наталія Цехмістренко.

У "Програмі розвитку пасажирського транспорту та безпеки дорожнього руху на території Катеринопільської селищної ради на 2017-2020 роки" йдеться про те, що в селищі Катеринопіль живе понад 2200 осіб, які користуються пільгами безкоштовного проїзду в міському транспорті, який працює в "звичайному" режимі руху. Компенсація перевізникам за перевезення пільгової категорії громадян на маршруті "Катеринопіль містечковий", починаючи з березня 2016 року, здійснюється за рахунок селищного бюджету.

Як повідомляв сайт vikka.ua, у черкаських тролейбусах почали встановлювати термінали для розрахунку карткою.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version