НовиниЧеркащинаУ дворі черкаської багатоповерхівки обріжуть небезпечні дерева

У дворі черкаської багатоповерхівки обріжуть небезпечні дерева

-

- Advertisment -

Команда "Партії вільних демократів" продовжує зустрічатися та спілкуватися з громадою міста. Такі зустрічі організовують на запрошення самих жителів.

Днями голова партії, депутат Черкаської міської ради Олександр Згіблов завітав на спілкування за адресою вулиця 30-річчя Перемоги, 12 – будинок "ЖБК-62", повідомляє пресслужба ПВД. 

У дворі зібралися небайдужі мешканці, аби обговорити болючі для них питання і вирішити одне з найактуальніших на цей момент. Вони просять допомогти з обрізкою численних дерев. Найбільшу тривогу під час сильного вітру викликають тополі.

За словами голови "ЖБК-62" Миколи Радченка, обрізка одного такого дерева коштуватиме чималих коштів – орієнтовно 5-8 тисяч гривень за одне. Тому самостійно вирішити це питання непросто й змушені звертатися за допомогою до депутатів.

Олександр Згіблов зауважив, що готовий виконати прохання жителів, адже вважає, що будь-які можливі аварійні ситуації необхідно попереджувати, а не боротися з наслідками.

"Це питання ми вирішимо вже найближчим часом. Якщо громада звертається – мусимо зробити. Я надам всю необхідну допомогу та техніку. Спочатку необхідно здійснити обстеження всіх зелених насаджень у дворі, визначити їх стан і потім – обрізку дерев або їх знесення. Хоча цей процес досить затратний як по часу, так і по вартості, адже зрізану деревину необхідно потім буде ще зібрати та вивезти", – відзначив депутат.

Тож уже сьогодні-завтра відбудеться обстеження дерев у дворі 30-річчя Перемоги, 12 та буде визначено день для проведення робіт.

Під час зустрічі порушували ще низку важливих питань: щодо продовження тролейбусного маршруту №10, роботи автозаправки поруч, неякісного опалення взимку, ям у дворі, неприватизованої земельної ділянки двору, благоустрою, облаштування дитячого та спортивного майданчика тощо. Олександр Згіблов відзначив, що частину цих турбот можна буде вирішити, коли жителі зроблять крок назустріч – утворять ОСББ, стануть господарями своєї землі і матимуть змогу отримати фінансову допомогу від міського бюджету.

Як раніше повідомляв сайт vikka.ua, "Черкаські Мавпи" отримали результати тестів на коронавірус.

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкащину з робочим візитом відвідав міністр МВС

Вчора у Черкаській області з робочим візитом побував міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко. Про це повідомляє начальник Черкаської...

У Черкасах прокуратура «виселила» з ЦДЮТ ломбард

Прокуратура Черкаської області домоглася через суд розірвання договору оренду ЦДЮТ з комерційною фірмовою. Про це повідомляється в пресслужбі обласної...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x