Online TV
НовиниУ Черкаси потрапили польські бройлери з сальмонелою

У Черкаси потрапили польські бройлери з сальмонелою

В Україну експортували з Польщі м’ясо, заражене сальмонелою.

Охолоджене м’ясо бройлерів потрапило у Черкаси і Дніпро. Про це повідомила пресслужба ГУ Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області.

До Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів надійшло інформаційне повідомлення системи RASFF від 18 жовтня 2019 року стосовно виявлення сальмонели в охолодженому м’ясі бройлерів (заморожене м’ясо механічного обвалювання), експортованому з Польщі.

Продукт потрапив до окремих держав – членів ЄС, і в тому числі до України: у місто Дніпро та Черкаси (ТОВ "ВІК ЛОГІСТІК" (вул. Святотроїцька, 73/1).

Держпродспоживслужба попереджає операторів ринку, які використовують у виробництві або здійснюють обіг вищезазначеної продукції, про необхідність вилучити її з обігу та інформувати про це компетентний орган.

У випадку виявленні вказаного харчового продукту споживачів просять повідомляти про це у територіальне управління. (0472) 63-05-27 – ГУ Держпродспоживслужби в Черкаській області.

Як повідомляв сайт vikka.ua, після застілля люди масово потрапили до лікарні.

Будьте завжди в курсі найсвіжіших новин – підписуйтесь на наш канал в Telegram!

Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.

На Черкащині викрили підпільну мережу продажу тютюну

На Київщині та Черкащині викрито цілу мережу з підпільного збуту тютюнових виробів та електронних сигарет. Як повідомляють у Територіальному...

На Уманщині судитимуть постачальника неякісного вугілля

Прокурори Уманської окружної прокуратури скерували до суду обвинувальний акт стосовно директора приватного підприємства, який підозрюється у постачанні неякісного кам’яного...

Цікаве:

Як правильно вибрати жіночі ботфорти для різних випадків

Жіночі ботфорти вже давно стали незамінною частиною гардероба сучасної...

Свіжі продукти із Восторг зі зручною доставкою від Zakaz

Осінь — найкращий час повернути на кухню яскраві смаки:...

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x