додому Новини Черкаси У Черкасах організації, які отримували 5 млн із бюджету, залишились без...

У Черкасах організації, які отримували 5 млн із бюджету, залишились без фінансування

0

Комітети самоорганізації населення, які фінансувалися і утримувалися з міського бюджету, відтепер залишилися без фінансування. Торік ці організації отримали зі скарбниці понад 5 млн. грн. Кошти йшли на заробітну плату голови, секретаря КСНУ та утримання самих приміщень.

«Черкащани проявили себе як патріоти рідного міста й держави, активно допомагають і займаються волонтерством, – відзначив міський голова Анатолій Бондаренко. – Водночас у зв’язку з необхідністю жорсткої економії коштів і невиконанням дохідної частини бюджету прийнято рішення не продовжувати дію комітетів самоорганізації населення».

Отже, комітети самоорганізації населення працюватимуть на благодійній основі. Враховуючи їхню роль у волонтерскій діяльності (зокрема, збір продуктів, одягу, плетіння маскувальних сіток тощо), доцільно зробити на базі діючих комітетів самоорганізації населення центри підтримки армії та волонтерства, вважають в черкаській мерії.

У Черкасах утворено 19 КСНів. У кожному з них є приміщення, КСНи очолює голова. На платній основі також перебуває і секретар. Заробітну плату вони отримували із бюджету.

 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version