додому Новини Черкащина У Черкасах лікувальний заклад отримав цікаву допомогу (ВІДЕО)

У Черкасах лікувальний заклад отримав цікаву допомогу (ВІДЕО)

0

Їжа, одяг, засоби гігієни. Черкаський обласний пренатальний центр отримав чергову допомогу від ротарійців. Цього разу вона надійшла від львівського Ротарі-клубу. За мирних часів, на перший погляд буденні речі, під час війни – на вагу золота.

Ігор Валовий, завідувач Обласного діагностично-консультативного центру:

Участь у цьому приймає наш черкаський клуб Черкаси – центр. Це не перша гуманітарна допомогу, яку ми надаємо. Робота іде. Робимо що можимо

Чужих дітей не буває. Нині у Черкасах народжують жінки з Ірпеня, Чернігова , Охтирки, Харкова та інших українських міст, які зараз знищує російський агресор.  Їм зараз найважче. Війна позбавила їх можливості придбати елементарне.

Наталія Лакуста, керівниця Черкаського обласного пренатального центру:

І ми іще раз дякуємо, що є така допомога. І дійсно є люди, які не мають можливості ні купити, ні придбати продукти харчування. Ми дякуємо Ротарі-клубу, черкаському Ротарі –клубу. Це вже третя допомога нашому центру.

Богдана Вілен, завідувачка віділення інтенсивної терапії новонароджених:

Перш за все хочу висловити подяку, тим небайдужим людям, які надають допомогу нашим дітям. Тому що діти наші по всій Україні.

Увага всього світу зараз прикута до України. В таких умовах членам членам ротарі – клубу «Черкаси- центр» доводиться працювати без вихідних. Але про відпочинок та особисті справи не думають. Кажуть, що відпочинуть після перемоги

Олександр Горох, паст-президент ротарі-клубу «Черкаси- центр»:

На цьому тижні ми отримали допомогу від ротарійців Німеччини, діаспори Фінляндії. І це були не кілька ящиків, а цілі фури з одягом, гігієнічними засобами. У нас кожен день півдня займає лише розвантаження та сортування гуманітарної допомоги.

YouTube video player

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version