НовиниЧеркащинаСудова ухвала про призупинення вето черкаського мера на "тарифне"...

Судова ухвала про призупинення вето черкаського мера на "тарифне" рішення сесії не може бути виконана, – юрдепартамент (ДОКУМЕНТ)

-

- Advertisment -

Підстав для застосування заходів забезпечення позову Олександра Радуцького до міського голови Черкас немає. Про це йдеться в листі, яки направив директор департаменту управління справами та юридичного забезпечення Юрій Гончар у відповідь на звернення відділу з питань роботи ради, повідомляє кореспондент vikka.ua.

На думку головного юриста міста, судячи з тексту ухвали, Феміда вбачала порушення не у видачі розпорядження про накладення вето на рішення, а у тому, що це розпорядження не було вчасно розглянуте на сесійному засіданні депутатами. Те, нагадаємо, мало відбутись 16 липня (саме на той день припадав крайній термін подолання мерського вето), однак було перенесено міським головою на після виборчий час. Відтак, робить висновок Гончар, розпорядження про вотування було видане в законний спосіб. 

Чинним же рішення міської ради від 27 червня про скасування рішення виконкому, яке стосувалось визначення переможців конкурсу управителів багатоквартирних будинків, буде вважатись лише у випадку, якщо обранці своїм повторним рішенням підтвердять його і подолають вето міського голови.

Нагадаємо, тиждень тому Черкаський окружний адмінсуд своєю ухвалою призупинив дію мерського табу. Тоді до служителів Феміди вимагати негайного розгляду прийшли десятки невдоволених високими тарифами від нового управителя містян.

Як повідомляв сайт vikka.ua, проблему монопольного управителя черкаських будинків обговорили на нараді з очільником області

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Смілі та Умані прощатимуться із загиблими бійцями 

Смілянська та Уманська громади проведуть в останню путь військових. На фронті загинули Олексій Зелененко та Олександр Думенко. Про це...

У Чигирині представили художню виставку «Христос Воскрес! Воскресне Україна!»

Напередодні Великодня в музеї Богдана Хмельницького у м. Чигирин розпочала роботу тимчасова виставка «Христос Воскрес! Воскресне Україна!». Про це...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x