додому Новини Черкащина Стояли на колінах: у Катеринопільській громаді поховали земляка

Стояли на колінах: у Катеринопільській громаді поховали земляка

0

У селі Новоселиця на Черкащині днями поховали загиблого воїна Олександра Павленка. Черкащанин загинув у Донецькій області від мінометного обстрілу. Повідомляють на сторінці Катеринопільської територіальної громади

21 грудня на сільському кладовищі в Новоселиці віддали шану та поховали відважного захисника України, старшого сержанта Олександра Миколайовича Павленка, 1975 року народження.

Народився та виріс він у селі Новоселиця. Закінчив місцеву школу. Здобув професію водія та тракториста. Після навчання був призваний на строкову службу до лав Збройних Сил України. По поверненню з армії працював у Катеринопільському лісництві. З 2016 року брав участь в антитерористичній операції. З перших днів повномасштабного вторгнення був мобілізований до ЗСУ. Служив гранатометником мотопіхотного відділення однієї з військових частин.

Загинув Олександр Павленко 14 грудня під час мінометного обстрілу при виконанні бойових завдань на Донеччині.

“В пам’яті всіх, хто за життя знав Олександра Павленка, він залишиться життєрадісним, щирим, добрим, трудолюбивим, справжнім патріотом, який вірив у Перемогу України та до останнього свого подиху робив все для її наближення” – зазначають на офіційній сторінці громади. 

Читайте також: 

Відбулася церемонія вручення почесних відзнак «Захисник України – Герой Черкас»

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version