додому Новини Черкащина Стали відомі подробиці вбивства черкаського депутата Бінусова

Стали відомі подробиці вбивства черкаського депутата Бінусова

0

У Черкасах поблизу гаражів по вулиці Генерала Момота невідомі напали на начальника департаменту житлово-комунального комплексу Черкаської міської ради, очільника Черкаської обласної організації "Українського об’єднання патріотів – Укроп", депутата міськради Михайла Бінусова. Вбивство відбулося 28 вересня, від отриманих поранень чоловік загинув на місці. 

"Михайла Бінусова було призначено виконувачем обов'язків начальника департаменту ЖКК Черкаської міськради у вересні цього року. Своїми головними завданнями він одразу визначив боротьбу з корупцією та перекриття усіх незаконних грошових потоків. "Укроп" пов'язує цей зухвалий злочин саме з безкомпромісною позицією Михайла Марковича", − зазначили у політичній організації "Укроп".

За попередньою інформацією, злочинці здійснили понад 20 пострілів з автомата Калашникова.

"З місця було вилучено 29 гільз калібру 5,45 та 4 гільзи калібру 9 мм, сліди крові та взуття, ключі та телефон загиблого", − повідомив на сторінці у  Facebook Вадим Комаров.

Поліція відпрацьовує кілька версій убивства. Наразі відкрили кримінальне провадження за статтею "Умисне вбивство" за фактом розстрілу депутата. Про це "Українській правді" повідомив речник Національної поліції Ярослав Тракало.

Нагадаємо, що депутата міської ради від партії "Укроп" Михайла Бінусова нещодавно призначили виконувачем обов’язків директора департаменту ЖКК Черкаської міської ради.

Як повідомляв сайт vikka.ua, Бінусов очолив департамент житлово-комунального комплексу.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version