додому Новини Черкащина Савіна, якого піймали на хабарі, судитимуть у Черкасах за шахрайство

Савіна, якого піймали на хабарі, судитимуть у Черкасах за шахрайство

0

Директора департаменту архітектури та містобудування ЧМР Артура Савіна, якого правоохоронці "брали на хабарі" судитимуть в Черкасах за "шахрайство". Обвинувальний акт надійшов до Соснівського райсуду Черкас, пише "Інфоміст".

В ухвалі суду зазначається, що Савін підозрюється у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.190 КК (Шахрайство). Такий проступок карається штрафом від 50 до 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк від одного до двох років, або обмеженням волі на строк до 5 років, або позбавленням волі на строк до 3 років.

Раніше Печерський райсуд Києва не продовжив для Савіна термін тримання під вартою і він повернувся на посаду 16 березня.

Нагадаємо, у листопаді минулого року чиновнику було повідомлено про підозру за ч. 3 ст. 368 КК України (Одержання хабара в особливо великому розмірі або службовою особою, яка займає особливо відповідальне становище). Санкцією цієї статті передбачено позбавленням волі на строк від 8 до 20 років з конфіскацією майна та з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Як повідомляв сайт vikka.ua, під час "вимушеної відпустки" Савін набув "Lexus".

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version