НовиниГроші"Саботаж роботи міської ради призведе до відставки мера Черкас",...

"Саботаж роботи міської ради призведе до відставки мера Черкас", – Руслан Зоря

-

- Advertisment -

Депутати Черкаської міської ради вимагають провести заплановане на 6 грудня засідання сесії міської ради, яке напередодні вкотре переніс міський голова Анатолій Бондаренко. Про це 4 грудня в ефірі телеканалу "Експо-ТВ" заявив депутат Черкаської міської ради, очільник депутатської групи "Громадянська позиція" Руслан Зоря, передає прес-служба політичної партії.

"Ще 5 листопада третина депутатів підписала звернення з вимогою провести сесію Це наша депутатська група, інші опозиційні депутати. Але міський голова у цьому не зацікавлений. У нього розрахунок, наскільки мені відомо, простий. Він бореться за тих п’ятьох депутатів, які вже відкликані і рішенням суду це доведено. Це боротьба за бюджет. Йому не вистачає їхніх голосів, щоб одноосібно розпоряджатися міським бюджетом, запланованим на 2019 рік", – зазначив депутат.

За його словами, несвоєчасне скликання сесії призведе до низки суттєвих проблем життєдіяльності міста, вирішення яких залежить від ухвалення змін до бюджету на поточний рік. Зокрема працівники КП "Черкасиелектротранс" вже не отримують зарплату, а над підприємством навис чималий борг за електроенергію. Крім цього, ОСББ не можуть відшкодовувати внески з бюджету, заблоковані деякі соціальні виплати, не укладено угоду на зимове прибирання доріг тощо.

"У місті відбувається саботаж. Рада має виділити кошти, а не може зібрати сесію тільки тому, що міський голова грає в свою політичну гру. Він не спроможний об’єднувати депутатів, не проводить наради, не вибудовує стратегічний план розвитку міста. Тому ситуацію докорінно може змінити лише зміна влади. Міський голова має залишити своє крісло і на його місце має прийти інша людина", – наголосив Руслан Зоря.

Як повідомляв сайт vikka.ua, столична Феміда підтвердила протиправність рішень "канівської" сесії.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкащину з робочим візитом відвідав міністр МВС

Вчора у Черкаській області з робочим візитом побував міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко. Про це повідомляє начальник Черкаської...

У Черкасах прокуратура «виселила» з ЦДЮТ ломбард

Прокуратура Черкаської області домоглася через суд розірвання договору оренду ЦДЮТ з комерційною фірмовою. Про це повідомляється в пресслужбі обласної...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x