НовиниЧеркащина"Позитивної динаміки немає": майже місяць черкаський журналіст перебуває у...

"Позитивної динаміки немає": майже місяць черкаський журналіст перебуває у комі

-

- Advertisment -

Без свідомості 25-ий день перебуває жорстоко побитий черкаський журналіст Вадим Комаров. "Позитивної динаміки немає…" – говорять лікарі. Голова Національної спілки журналістів Сергій Томіленко дізнався у головного медика Черкас Олега Стадника подробиці стану Комарова і написав про це на своїй сторінці у Facebook.

Так, Вадим Комаров продовжує перебувати у стані медичної коми, у нього глибока мозкова травма. Фактично третя частина головного мозку пошкоджена. Вадиму провели дві операції – одну одразу після нападу (майже дві години хірурги видаляли з рани на голові уламки кісток).

"Проведені консультації з нейрохірургами обласного та національного рівнів. Визнається, що стан постраждалого журналіста нетранспортабельний, а медична допомога міською лікарнею надається відповідно до діагнозу. Тобто, питання тривалого тяжкого стану і коми – це не питання кваліфікації міських лікарів, а питання тяжких травм, спричинених нападником на журналіста. Лікування здійснюється коштом міської лікарні, але її бюджет обмежений…" – каже Томіленко.

Нагадаємо, напад на журналіста Вадима Комарова стався зранку 4 травня. Чоловік отримав тяжкі травми голови та був терміново госпіталізований до реанімаційного відділення лікарні. Того ж дня йому зробили операцію і з 4 травня Вадим Комаров перебуває у комі.

"Наскільки просунулось кримінальне розслідування за три тижні від інциденту – невідомо. І рідні, і колеги Вадима Комарова зазначають, що не відчувають належної уваги до справи. А сама кваліфікація має бути змінена на пряму професійну – "Посягання на життя журналіста", – додає Сергій Томіленко.

Допомогти родині можна переказом коштів на картку Комарова Вадима Едуардовича в Приватбанку – 5168 7555 2672 1028.

Як повідомляв сайт vikka.ua, шахраї намагалися зняти кошти із картки Вадима Комарова.

У нашому Telegram каналі – тільки найважливіші та найактуальніші новини.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Черкасах видаватимуть гуманітарну допомогу для тваринок-переселенців

Черкаська обласна організація Українського Червоного Хреста за підтримки Humane Society International (HSI) розпочинає видачу корму для тварин, які зі...

Внаслідок ДТП загинув рятувальник зі Звенигородщини

Сьогодні, 7 травня, попрощалися з рятувальником Віктором Гончаром, який загинув у результаті дорожньо-транспортної пригоди. Про це повідомляє пресслужба ГУ...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x