НовиниЧеркащина"Потяг Єднання України "Труханівська Січ" завітає на Черкащину

"Потяг Єднання України "Труханівська Січ" завітає на Черкащину

-

- Advertisment -

За ініціативи громадської організації "Всеукраїнське об’єднання "Коло. Медіа" упродовж 14 червня – 10 серпня 2018 року планується проведення Всеукраїнської акції "Потяг Єднання України "Труханівська Січ" серед школярів, студентів, волонтерів, громадських активістів і військових. Про це повідомляє "Вичерпно".

Загалом із квітня 2016 року організовано 12 Потягів, які охопили всі обласні та частково районні центри України. За попередніми підрахунками, у Проекті безпосередньо прийняли участь, як пасажири Потяга, близько 2 150 людей. Загальне медійне охоплення оцінюється до 670 тис. чоловік. Проект підтримують і постійно беруть участь Міністерство оборони України, Міністерство молоті та спорту України, Міністерство освіти і науки України, Міністерство культури України, обласні та районні органи влади, місцеве самоврядування та громадські й волонтерські організації.

Концепція 13 Потягу: "Уроки історії. Перемоги та поразки Визвольних Змагань та збройної боротьби за Незалежність. 1918 – 2018 роки", декомунізація історії Збройних Сил України, участь в відзнаках історичних дат та подій, участь військових частин в заходах національно-патріотичного виховання. Також на окремих локаціях будуть організовано підготовку до визначення важливих для України історичних дат.

У межах зазначеного маршруту планується проведення молодіжної Прощі до 100-річчя подій Революції 1917–1921 років у Холодному Яру Черкаської області 21 – 25 липня.

Учасники 13 Потяга Визвольних Змагань: студенти, школярі, історики, учасники подій 2014 року на Сході України, волонтери. Кількість – до 120 чоловік.

Як повідомляв сайт vikka.ua, у Смілі дітлахи змагатимуться у ловлі риби.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Черкаському ЦНАПі представили нові художні виставки

У Черкаському ЦНАПі діє арт-простір, де обдаровані черкасці мають можливість презентувати свої роботи. Днями у закладі представили дві нові...

Їхав, упав, поскаржився на поліцію: на черкащанина відкрили справу за неправдиве повідомлення

Черкащанин звернувся зі скаргою на працівників поліції. Перевірка встановила, що він здійснив неправдиве повідомлення на спецлінію 102 через образу...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x