НовиниПолітикаОлександр ЗГІБЛОВ: «Сьогодні, як ніколи, мені і команді Партії...

Олександр ЗГІБЛОВ: «Сьогодні, як ніколи, мені і команді Партії Вільних Демократів потрібна ваша підтримка»*

-

- Advertisment -

Лідер Партії вільних демократів, депутат міської ради, керівник успішного підприємства Олександр Згіблов звертається напередодні виборів до жителів міста Черкаси:

Друзі!

25 жовтня вирішується доля Черкас.

З 2014 року ми з вами разом: уже шість років я представляю ваші інтереси у міській раді. Я допомагаю вам – ви підтримуєте мене. Ми разом ремонтуємо дороги й проводимо освітлення, моя команда підтримує ОСББ, ставимо дитячій спортивні майданчики, ремонтуємо школи і садочки.

Я є лідером ПАРТІЇ ВІЛЬНИХ ДЕМОКРАТІВ. Йду першим номером в списку цієї партії до Черкаської міської ради. Також балотуюсь на посаду міського голови Черкас.

Сьогодні, як ніколи, мені і моїй команді потрібна ваша підтримка. Я прошу вас 25 жовтня прийти на виборчі дільниці. Обов’язково проголосувати за ПАРТІЮ ВІЛЬНИХ ДЕМОКРАТІВ. Ми № 4 у виборчому списку! Також прошу обрати когось із наших кандидатів по округу, вписавши їхній номер зі списку у квадрат!

Я і Партія вільних демократів вважаємо, що в нашому місті мають бути всі умови для розвитку професійного та любительського спорту, сучасні зали, спортивні майданчики, облаштовані скейт-парки, велодоріжки. Наша команда вже зробила чимало в цьому напрямку: утримує професійну команду «Черкаські мавпи» та спортивну баскетбольну школу, в якій займається більше п’ятисот дітей, ми опікуємося чотирма спортивними класами, встановили понад сотню баскетбольних щитів у дворах багатоповерхівок та в школах, відремонтували спортивний зал школи № 18, збудували сім спортивних майданчиків, зробили сучасний скеледром в 25-й школі.

Черкаси мають стати зразком створення та підтримки ОСББ для всієї країни. Кожна людина має жити комфортно та самостійно обирати постачальника послуг.

Черкаси мають стати сучасним освітнім центром. Ми знаємо, як зробити так, щоб наші школи найкращими в Україні.

Я знаю, що команда Партії вільних демократів зробить Черкаси комфортним, спортивним, безпечним містом щасливих людей. Як лідер Партії вільних демократів, керівник підприємства, депутат Черкаської міської ради не декларую принципи, а багато років роблю для розвитку Черкас.

Я вмію. Можу. Знаю, як це зробити, і роблю.

Голосуючи за ПАРТІЮ ВІЛЬНИХ ДЕМОКРАТІВ – ви голосуєте за Олександра ЗГІБЛОВА.

Обирайте № 4 у виборчому бюлетені до Черкаської міської ради!

 

Щиро ваш –

ЗГІБЛОВ ОЛЕКСАНДР І ПАРТІЯ ВІЛЬНИХ ДЕМОКРАТІВ

*політична агітація

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Синоптики попереджають про туман на Черкащині

Завтра, 25 квітня, на території Черкас та Черкаської області синоптики попереджають про туман. Про це повідомляє на своїй фейсбук-сторінці...

В автокатастрофі на Уманщині загинула людина

В Уманському районі внаслідок ДТП одна людина загинула, ще одну травмовано. Повідомляє Управління ДСНС у Черкаській області. 24 квітня на...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x