додому Новини Черкащина Початок опалювального сезону в Смілі відклали

Початок опалювального сезону в Смілі відклали

0
опалення

У Смілі початок опалювального сезону розпочнеться пізніше, ніж планувалося. Спочатку тепло хотіли подати 26 жовтня. Однак, все пішло не за планом.

Пор це пише «Сміла.ua».

poltava.to

За словами заступника директора КП «Смілакомунтеплоенерго» Станіслава Голубця, по-перше, погода є ще досить теплою. Ще не витримано температурний режим, під час якого треба розпочинати опалювальний сезон.

По-друге, «Черкасигаз» не поспішають ліквідовувати видимі розриви на трубопроводах. У КП «Смілакомунтеплоенерго» переконують, що вони зі свого боку роблять все для співпраці з «Черкасигазом». Але змусити облгаз відновити постачання газу можуть тільки голова ОДА та представники вищої державної влади.

Водночас, за словами керівника КП «Смілакомунтеплоенерго» технічно повністю готове до опалювального сезону.

Але ще є такий вагомий фактор – гроші для фінансової підтримки КП «Смілакомунтеплоенерго» досі не виділені. Члени виконкому відхилили програму фінансової підтримки комунального підприємства шляхом надання поворотної фінансової допомоги на безоплатній основі на 2020 рік у сумі 2 068 922 грн. з метою забезпечення виконання зобов’язань перед НАК «Нафтогаз України».

Тож початок опалювального сезону відтерміновується на певний час. Хоча представників ТОВ «Смілапромтанс» це не стосується.

Як повідомляв сайт vikka.ua, опалювальний сезон у Черкасах розпочнеться із 30 жовтня.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version