додому Новини Черкащина Під Києвом затримали ґвалтівника, якого розшукували на Черкащині

Під Києвом затримали ґвалтівника, якого розшукували на Черкащині

0

На Київщині правоохоронці затримали та повідомили про підозру чоловікові, який, перебуваючи у розшуку за зґвалтування та заподіяння тяжких тілесних ушкоджень, забив до смерті свого товариша. Про це повідомили у прес-службі прокуратури Київської області.

Слідство встановило, що, перебуваючи в м. Обухів у недобудованому будинку, двоє чоловіків розпивали алкогольні напої. Під час пиятики між товаришами виникла сварка. 33-річний чоловік почав завдавати численні удари кулаками потерпілому в ділянку голови, грудної клітки та ребер. Від ударів 49-річний чоловік упав на підлогу. Зловмисник, незважаючи на те, що потерпілий не чинив жодного спротиву, добивав товариша. У результаті заподіяних тілесних ушкоджень потерпілий помер.

Для розкриття вказаного злочину прокуратурою негайно була скликана оперативна нарада, у ході якої розроблено план першочергових слідчих дій, надано ґрунтовні вказівки слідчому. Завдяки злагодженій та скоординованій роботі оперативних співробітників і прокуратури зловмисника знайдено та затримано.

За процесуального керівництва Обухівського відділу Києво-Святошинської місцевої прокуратури чоловіку повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого) КК України.

Також встановлено, що підозрюваний чоловік перебуває в розшуку за вчинення інших кримінальних правопорушень у Черкаській області, а саме за зґвалтування та умисне тяжке тілесне ушкодження.

За клопотанням прокуратури зловмиснику обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Досудове розслідування триває, за вказаний злочин підозрюваному загрожує позбавлення волі до 10 років.

Як повідомляв сайт vikka.ua, сім разів судимого черкащанина поліція затримала за виготовлення наркотиків.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version