додому Новини Черкащина Одне із сіл Черкащини – серед найуспішніших в Україні (Фото)

Одне із сіл Черкащини – серед найуспішніших в Україні (Фото)

0

Село Степанці Степанецької ОТГ, що на Канівщині, знають на Черкащині як одне з найбільш успішних та перспективних сіл. А незабаром воно стане відомим на всю Україну. Усе завдяки участі у проєкті "ВеСело".

Конкурс має на меті показати самобутність українських сіл не з точки зору їх етнографічної чи природної цінності, а в першу чергу – як основи нашої нації, як джерела невичерпного оптимізму, кмітливості, вміння адаптуватися до будь-яких умов.

Днями знімальна група проекту завітала у Степанці, де відвідала найцікавіші місця села та відкрила для себе секрет успіхів цієї громади. Головними героями випуску стали люди, закохані у своє село, готові робити все можливе для його процвітання. І ті, що вже побачили світ, проте все рівно хочуть жити саме у Степанцях, і молодь, котра не чекає моменту закінчити школу і "вирватися" до столиці – а сама створює собі цікаве життя і дозвілля тут, у Степанцях.

Знімальна група поспілкувалася з підлітками, котрі створювали у селі "Степ-хаб".

Екскурсію громадою проводив сільський голова Олександр Яременко, який розповів про успіхи і досягнення не лише села, але й Степанецької громади загалом. Тож тепер про них дізнається вся Україна.

Як повідомляв сайт vikka.ua, ОТГ на Черкащині повністю переводить громаду на енергоощадні технології.

 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version