НовиниНардеп Поплавський не подав жодного запиту та законопроекту

Нардеп Поплавський не подав жодного запиту та законопроекту

-

- Advertisment -

Їх більше року чекали майже 300 тисяч виборців Черкащини і ось уже чотири місяці вони працюють у Верховній Раді. Депутати-мажоритарники з проблемних округів – з Черкаського 194-го Михайло Поплавський і Леонід Даценко з 197-го Канівського – як вони відпрацювали вже третину року в парламенті, дізналася "Рідна Черкащина".

Відвідуваність. Згідно даних електронної реєстрації на сайті Верховної Ради, "батьківщинівець" Даценко був присутній 32, а відсутній 11 разів. Письмова реєстрація – відвідано 41 засідання, по хворобі пропущено 2 засідання, відсутній з невідомих причин: 4. Поплавський, який вступив у депутатську групу "Суверенна європейська Україна" за електронною реєстрацією був присутній на 18, а відсутній на 25 засіданнях. Причому дані письмової реєстрації свідчать, що депутат зареєструвався на сесії 43 рази, але був відсутній тільки 4.

Виступи депутатів. Упродовж зазначеного терміну ні Даценко, ні Поплавський не виступали.

Депутатські запити. Даценко подав 7 запитів: 3 – до Кабміну (один із запитів розглянуто, решта – на стадії розгляду), 2 – керівникам міністерств і відомств України (розглянуто) і ще 2 – до Генеральної прокуратури (розглянуто).

Зокрема, депутат цікавився у Генпрокуратури щодо незаконної передачі земель Канівським районним відділом земельних ресурсів та Канівською РДА. А також передачею з державної власності службового житла в приватне користування колишньому голові Канівської РДА Олексію Гиці. У міністра екології та природних ресурсів України Андрія Мохника – щодо заборони будівництва звірогосподарства у селі Яблунів Канівського району через безпосередню близькість його до культурно-духовного центру України – могили Тараса Шевченка на Чернечій горі, – та високу екологічну небезпеку для жителів. Те ж саме йшлося і в запиті на ім’я міністра культури України Євгена Нищука. У запиті ж в Кабмін Даценко цікавився щодо заборони будівництва Канівської гідроакумулюючої електростанції, а також переймався можливістю запуску Пальмірського цукрового заводу у селищі Пальміра Золотоніського району.

Жодних депутатських запитів парламентар Михайло Поплавський не подавав.

Так само за 4 місяці Михайло Михайлович не зареєстрував жодного законопроекту. У Даценка ж він один: про внесення змін до Податкового кодексу України (щодо вдосконалення оподаткування податком на додану вартість сільськогосподарської продукції, яка виробляється особистими селянськими господарствами та реалізується через сільськогосподарські обслуговуючі кооперативи, зареєстровано 17 квітня).

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Синоптики попереджають про туман на Черкащині

Завтра, 25 квітня, на території Черкас та Черкаської області синоптики попереджають про туман. Про це повідомляє на своїй фейсбук-сторінці...

В автокатастрофі на Уманщині загинула людина

В Уманському районі внаслідок ДТП одна людина загинула, ще одну травмовано. Повідомляє Управління ДСНС у Черкаській області. 24 квітня на...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x