Online TV
НовиниНа Черкащині почався збір пізніх культур

На Черкащині почався збір пізніх культур

Агропідприємства в Черкаській області розпочали збирання пізніх зернових та технічних культур. Про це повідомляють на сайті Черкаської ОДА.

По всіх категоріях господарств зернових та зернобобових культур сільгосппідприємствами обмолочено на  площі 338,4 тис. га (48,1 % до прогнозу), при середній урожайності 59,2 ц/га (у минулому році 48,0 ц/га) та намолочено   2 млн. тонн збіжжя.

Аграрії розпочали збір пізніх зернових та технічних культур:

– соняшника обмолочено з площі 0,3 тис. га, намолочено 0,7 тис. тонн  з середньою урожайністю 24,3 ц/га (в минулому році  22,4 ц/га);

– цукрового буряка викопано з площі 0,5 тис. га, накопано 18,9 тис. тонн з середньою врожайністю 378,0 ц/га.

На звільнених від урожаю площах, аграрії проводять підготовку ґрунту під посів озимих культур урожаю 2022 року. Крім того, посіяно озимого ріпака  на площі 16,3 тис. га (100%).

Як повідомляла vikka.ua, на Черкащині прогнозують тепло 

Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.

Черкаські ліцеїсти особисто поспілкувалися з начальником поліції (ВІДЕО)

На відкритий урок до ліцеїстів завітав начальник поліції Черкаської області Олег Гудима. Учні Черкаського ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою...

На Черкащині попрощаються із захисником, якого вважали зниклим безвісти

У Тальному прощатимуться із захисником України Анатолієм Олександровичем Вороною, який загинув у боях на Харківщині. Про це повідомили у...

Цікаве:

Два перевірені сорти картоплі підкорюють врожайністю і смаком

Щороку ці два сорти стабільно дають великі врожаї навіть у різних кліматичних умовах...

Як часник, цибуля та імбир впливають на серце: що потрібно знати

Тріо популярних продуктів — часник, цибуля та імбир — можуть зміцнювати серце,...

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

Підключення до трансляції ВІККА...
Перевірка доступності потоку

Трансляція недоступна

Наразі пряма трансляція не ведеться. Спробуйте пізніше.

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x