додому Новини Черкащина Молодіжна збірна України готується до баскетбольного матчу з Францією

Молодіжна збірна України готується до баскетбольного матчу з Францією

0

Цієї суботи та неділі 17–18 червня у Черкасах відбудеться знакова подія. На майданчику черкаського ПС "Будівельник" вперше зіграє збірна Франції. Про це повідомляє прес-служба БК "Черкаські Мавпи".

Навіть попри те, що це баскетболісти збірної Франції U-19, у її складі є чимало перспективної молоді з прицілом на рівень клубів НБА у перспективі.

Французи, які готуються до чемпіонату світу у Єгипті, в Черкасах зіграють з талановитим українським поколінням 1997–1998 років народження. В обоймі молодіжної збірної України, яка працює у Черкасах, чимало гравців, що вже мають ім’я. Серед найвідоміших – Святослав Михайлюк, що мав високі шанси піти цього літа на драфт НБА.

Матчі відбудуться у черкаському ПС "Будівельник". Зустріч суботи 17 червня стартує о 18.30, в неділю 18 червня команди мають зіграти о 12.00.

Минулого літа молодіжна збірна України теж проводила у Черкасах два контрольні матчі перед чемпіонатом Європи. Тоді українці зіграли 1:1 проти білоруських одноліток.

Попри доволі широкий список гравців, у Максима Міхельсона є кадрові проблеми. Відразу кілька лідерів молодіжної збірної можуть залишитися поза заявкою на матчі з Францією.

Так, у Святослава Михайлюка важка форма стоматиту, яка не дає йому повноцінно приступити до тренувань у таборі молодіжки. Разом з командою вихованець "Черкаських Мавп" провів лише два тренування. Іван Ткаченко заліковує травму руки. А у Дмитра Скапінцева та Іллі Антоненка ушкодження спини. Є проблеми з пахом і у Мусієнка. Дехто з травмованих зберігає шанс зіграти таки цього вікенду.

Нагадаємо, що матчі Україна – Франція стануть для нашої молодіжної збірної першими контрольними поєдинками у рамках підготовки до чемпіонату Європи, який відбудеться у середині липня на Кріті.

Як повідомляв сайт vikka.ua, вихованець "Черкаських Мавп" провів другий матч на Adidas Eurocamp.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version