НовиниЧеркащинаМісцевий телеканал за 70 тисяч провів для мерії Черкас...

Місцевий телеканал за 70 тисяч провів для мерії Черкас соцопитування про настрої містян

-

- Advertisment -

70 тис. грн. з міського бюджету за проведення соціологічного дослідження щодо вивчення громадської думки наприкінці минулого року отримав один з черкаських телеканалів.

Право розпитувати містян про їхні соціально-політичні настрої, як свідчать результати тендеру в системі Prozorro, випало телекомпанії "Антена".

Опитування проходило з 3 по 13 грудня 2019-го року. За договором, виконавець мав опитати 2000 респондентів віком від 18 років у різних мікрорайонах міста.

Загалом жителям Черкас, опитаним під час дослідження, поставили 11 запитань. Зокрема, ті стосувались проблем міста та району. Крім того, черкасців просили оцінити роботу міського голови Анатолія Бондаренка, депутатів міської ради та відповісти, чи вважають вони тарифи на комунальні послуги завищеними і чи підтримують приєднання навколишніх сіл до Черкас.

Звіт про дослідження, надісланий у відповідь на наш інформаційний запит, складає 44 сторінки. Такі послуги обійшлись міській скарбниці в 70 тисяч гривень.

Усього ж за 2019 рік ТОВ "Телекомпанія "Антена" отримала з бюджету 124 тис. грн. за висвітлення діяльності мерії. Від комунальних підприємств міста – 208 тис. грн. Зокрема від КП "Водоканал" – 120 тисяч, від тролейбусного парку – 28800 грн, від "Черкаситеплокомуненерго" – 60 тис. грн. Засновником ТОВ "Телекомпанія "Антена" є ГО "Центр медіаініціатив", яку, в свою чергу, заснував екс-депутат міської ради та колишній радник міського голови Валерій Воротнік.

Як повідомляв сайт vikka.ua, Олександр Згіблов написав заяву в прокуратуру про незаконні дії Бондаренка.

У нашому Telegram каналі – тільки найважливіші та найактуальніші новини.

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Тальному проведуть в останню путь загиблого воїна

В останню путь проведуть захисника Юрія Болинця, чиє серце перестало битися 30 квітня 2024 року. Про це повідомляє пресслужба...

На Черкащині СБУ заблокувала чергову схему виїзду за кордон «ухилянтів»

У Черкаській області Служба безпеки затримала організатора злочинної схеми нелегального виїзду за кордон чоловіків призовного віку. Інформує Управління СБУ...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x