Online TV
НовиниМед та прянощі: у Черкасах під час відкриття головної...

Мед та прянощі: у Черкасах під час відкриття головної ялинки пригощатимуть напоєм часів Київської Русі

У Черкасах під час відкриття головної ялинки міста 17 грудня на черкащан чекатиме цілий чан збитню – старовинного слов’янського напою із медом та прянощами.

"Це один із найдавніших і найулюбленіших напоїв наших предків – саме тому ми ні хвилини не сумнівались, коли наш факультет запросили приготувати для черкащан напій на свято", – розповідає декан факультету харчових технологій та сфери обслуговування ЧДТУ Лариса Чепурда.

Збитень виготовлений на основі обліпихи та імбирю, з лимонами та апельсинами, збитий з медом та прянощами.

Нагадаємо, відкриття головної ялинки планується на 17 грудня.

Ялинку планують прикрасити новими новорічними гірляндами та світлодіодними іграшками. Тендер на їх придбання призначили на 15 грудня.

Як повідомляв сайт vikka.ua, Черкаси можуть залишитися без унікальної дизайнерської новорічної ялинки.

Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.

На Звенигородщині Lexus врізався у відбійник

Дорожньо-транспортна пригода сталася напередодні на автодорозі Н-01 «Київ — Знам’янка» у межах Звенигородського району. За інформацією Поліції Черкаської області,...

Черкаський театр запрошує на атмосферну прем’єру «Нью-Йорк, Нью-Йорк!»

Музичну виставу «Нью-Йорк, Нью-Йорк!» покажуть у Черкаському академічному обласному українському музично-драматичному театрі імені Тараса Шевченка. Про це повідомляють в...

Цікаве:

Прості поради черкащанам, що врятують ваші кімнатні рослини

Зима відчутно змінює умови в наших домівках, і це...

П’ять сортів картоплі, що “провалили” сезон-2025 у центральних областях: результати дегустації

Не всі сорти картоплі демонструють гарну врожайність, багато з...

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

Підключення до трансляції ВІККА...
Перевірка доступності потоку

Трансляція недоступна

Наразі пряма трансляція не ведеться. Спробуйте пізніше.

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x