НовиниЛуценко в Черкасах: Україна не має розкоші, щоб проводити...

Луценко в Черкасах: Україна не має розкоші, щоб проводити вибори у два тури

-

- Advertisment -

Через те, що демократам не вдалося домовитися до, під час та після Майдану, цьогорічні виборчі перегони стали справжнім "змаганням між своїми". Про це заявив на прес-конференції в Черкасах український політик, член команди Порошенка Юрій Луценко.

– У демократичній державі від того нічого поганого не було б. Але вперше вибори в Україні відбуваються у стані війни. Не треба ховати голову в пісок: у нас відбувається не антитерористична операція, а неоголошена війна. За свідченням фахівців, успішна АТО має завершитися за 4 години, інакше це вже щось інше, – зазначив Луценко.

На його переконання, в такому стані Україна не має "розкоші", щоб проводити вибори у два повноцінні тури.

– Це коштує 2,5 млрд, які й так потребує армія. Крім того, в нас немає можливості віддавати чергові території терористам. Немає, тому що кожен день тимчасової влади і розрухи забирають людські життя, – сказав Юрій Віталійович.

Він озвучив результати соцдослідження, згідно з яким Порошенко може перемогти вже в першому турі.

– Більше того, я впевнений, що всі лідери демократичних сил зможуть отримати пристойний результат на парламентських виборах, які, згідно з програмою Порошенка, мають відбутися достроково. Політика Майдану спонукає нас до перезавантаження спочатку президентської, а потім і парламенсткої влади, – вважає Луценко.

Він пригадав, що після Другої світової війни лише кільком європейським країнам вдалося обрати президента в першому турі.

– Саме тому цей унікальний результат України може стати потужним картбланшем до переговорів майбутньої української влади із Російською Федерацією, – зазначив Луценко.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаська міська рада придбала бус для ЗСУ

Колектив ЧМР на чолі з міським головою придбали мікроавтобус «Wolksvagen» та передали на потреби військовим. Про це повідомляє Анатолій...

Антициклон «GUSTAV» принесе спекотну погоду на Черкащину

Найближчі три дні погоду на Черкащині визначатиме антициклон «GUSTAV», який забезпечить маловітряну, суху та спокійну погоду. Про це повідомляє...

Цікаве:

Чи легко вибрати нерухомість у Чернівцях

Наразі не потрібно їхати у місто вашої мрії, аби...

Чудо-тканина фліс: особливості й переваги

Фліс є синтетичним аналогом шерсті. Попри таку складову, ця...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x