НовиниСпортКапітан "Черкаських Мавп" виступатиме за збірну України 3х3

Капітан "Черкаських Мавп" виступатиме за збірну України 3х3

-

- Advertisment -

MVP чемпіонату України Суперліги Парі-Матч Олександр Кольченко виступатиме за національну збірну України 3х3. 15 травня капітан "Черкаських Мавп" уже прибув у розташування збірної та навіть встиг провести з командою Олега Юшкіна перше тренування в Одесі. Про це йдеться на сайті "Мавп".

Кольченко має замінити у збірній України 3х3 свого одноклубника Олександра Кобця. Зазначимо, що до цього Кольченко виступав у збірній України з класичного баскетболу і взяв участь у останньому Євробаскеті 2017 та матчах кваліфікації до чемпіонату Світу 2019.

У збірній України 3х3, яка продовжує готуватися до чемпіонату Світу, що у червні відбудеться на Філіпінах, Кольченко виступатиме разом з найрезультативнішим гравцем чемпіонату України – Станіславом Тимофеєнком . Учора Станіслав прибув у розташування збірної. Також за головну збірну 3х3 виступатиме Максим Закурдаєв та Дмитро Липовцев.

"Станіслав уже в строю і працює з командою. Ми дали йому можливість дещо відпочити, у нього був дуже важкий клубний сезон, – говорить Юшкін. – Щодо Кольченка, то вважаю його ідеальною кандидатурою на зміну Кобцю. Олександр прийняв рішення зосередитися виключно на 5х5. На останньому зборі у Латвії я помітив, що нам бракує агресії, упевнений, що її нам може додати Кольченко. Звісно історія має безліч прикладів, коли висококласні гравці з класичного баскетболу губилися у 3х3, але ми віримо у Кольченка і сподіваємося, що його гра підсилить нашу збірну".

Як повідомляв сайт vikka.ua, "Черкаські Мавпи" повезли чемпіонський кубок містом.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У селі на Черкащині згоріла хата. Причина – порушення правил безпеки

15 червня до Служби порятунку надійшло повідомлення про те, що у селі Малий Ржавець Степанецької територіальної громади виникла пожежа...

Директори черкаських шкіл зняли кліп для випускників

Директори черкаських закладів загальної середньої освіти привітали випускників зі святом та записали відеосюрприз. Про це пишуть на сторінці Департаменту...

Цікаве:

Як знайти роботу в Черкасах без досвіду: покроковий гайд

Пошук першої роботи може бути викликом, особливо якщо ви...

Черкаські мистецькі школи оголошують набір учнів: як туди потрапити?

Мистецькі школи Черкас запрошують на навчання дітей віком від...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x