Online TV
НовиниДощ та мокрий сніг прогнозують на Черкащині у вихідні

Дощ та мокрий сніг прогнозують на Черкащині у вихідні

Нестійкий характер погоди, властивий березню, проявиться уже у вихідні опадами та похолоданням. Причиною тому хвильовий циклон з південного-заходу, атмосферний фронт якого, вдень 21 березня принесе дощі.

Про це повідомляє пресслужба Черкаського обласного гідрометцентру.

Супроводжуватиме опади посилений вітер, місцями пориви досягатимуть небезпечних значень 15-20 м/с. Температура повітря знизиться і вночі чекаємо 0-5 тепла, а вдень лише 4-9. У неділю очікуємо послаблення опадів до невеликих та перехід дощу у мокрий сніг.

Температурний фон продовжить знижуватись і вночі очікуємо близько нуля, на дорогах місцями можливе утворення ожеледиці, а вдень буде 0-5 тепла. Все також буде вітряно і хмарно.

Розпочнеться новий тиждень припиненням опадів та вторгненням арктичного повітря і нічними морозами від 1-6 градусів в ніч на понеділок, надалі чекаємо до 3-8 градусів. Плодові дерева та рослини на цей момент знаходяться у безпечній фазі розвитку до очікуваних морозів. Дощі наповнять запаси вологи верхнього шару ґрунту, що сприятиме посіву ранніх культур.

Як повідомляв сайт vikka.ua, у вихідні на Черкащину знову завітає зима.

У нашому Telegram каналі – тільки найважливіші та найактуальніші новини.

 

Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.

На Черкащині товариш кинув гранату у свого друга

У Смілі 40-річний місцевий житель загинув внаслідок вибуху гранати, яку під час суперечки кинув його товариш. Повідомляє ГУНП у...

Вересень готує Черкащину до зустрічі з осінню

Вересень — це не тільки сонячні й теплі дні. У своєму наближенні до астрономічної осені (22 вересня) він має...

Цікаве:

“Пакунок школяра”: як оформити і де витратити в Черкасах (ВІДЕО)

За програмою “Пакунок школяра” батьки першокласників уже почали отримувати...

ТОП-5 заправок для борщу, які зроблять його приголомшливо смачним

Борщ - одна з найулюбленіших страв української кухні, яку...

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x