НовиниДНРівці повідомили про захоплення неіснуючої "елітної" військової частини в...

ДНРівці повідомили про захоплення неіснуючої "елітної" військової частини в Кам’янці

-

- Advertisment -

Донецькі сепаратисти на своїй сторінці в мережі "Вконтакті" повідомили, що захопили прапор елітної військової частини України – 101 бригади охорони Генерального штабу України. І ця військова частина, за словами ополченців, розташована в Кам’янці Черкаської області.

Як розповідають ДНРівці, група донецьких розвідників "вирішила взяти сувенір на пам'ять" — зняли прапор з БТР, а потім "спустили з флагштока української частини бригадний прапор і тихо з ним пішли".

Новина про прапор елітної частини є банальним фейком. Адже в містечку Кам’янка на Черкащині не розташовано жодної військової частини. У Черкаській області військові підрозділи можна перелічити на пальцях рук.

Окрім того, 101 бригада Генерального штабу України розташована в Києві. Основні завдання бригади: охорона та оборона Центрального апарату Міністерства оброни та ГШ ЗСУ, а також здійснення пропускного режиму на об'єктах МО і ГШ ЗСУ. Жодного об’єкту Міністерства оборони, який варто було б охороняти, в Кам’янці немає.

Черкащина не вперше фігурує у фейкових новинах російських ЗМІ та видань "Новоросії". Перед цим ополченці повідомляли, що батальйон "Черкаси", який нині несе службу під Волновахою, у повному складі залишив місце служби і відправився додому.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Стратегії вивчення граматики англійської мови для новачків

Вивчення англійської мови може бути захоплюючим і в той же час викликаючим завданням, особливо коли йдеться про граматику. Граматика...

В Умані вдруге видворили нелегального мігранта з Азербайджану

Вдруге видворений азербайджанець, який намагався оселитися в Умані, надбав майже 15 років заборони в’їзду в Україну за повторне порушення...

Цікаве:

Стратегії вивчення граматики англійської мови для новачків

Вивчення англійської мови може бути захоплюючим і в той...

23 червня в Києві стартує Incrypted Conference 2024

Це вже вчетверте, коли криптомедіа Incrypted організовує одну з...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x