НовиниЧеркащинаДепутат облради звернувся до мера Черкас через несправедливість у...

Депутат облради звернувся до мера Черкас через несправедливість у наданні субсидії

-

- Advertisment -

Депутат Черкаської облради Вадим Гайович офіційно звернувся до міського голови Анатолія Бондаренка із вимогою розібратись у прикрій ситуації із нарахуванням субсидії, яка склалась в однієї із місцевих жительок. Останній нарахували субсидію із грубим порушенням закону: без акту обстеження, їй було встановлено дохід на рівні трьох прожиткових мінімумів. Також не було враховано те, що в жінки немає роботи, а увесь свій час вона приділяє догляду сусідки – людини з інвалідністю. "Забули" врахувати і невеликі виплати від держави, які фактично і є її доходами. Так людина почала "залазити" в борги і не сплачувати комунальні послуги. Про це Гайович повідомив на своїй сторінці у Facebook.

Зі своєю проблемою містянка звернулась у департамент соцполітики, який очолює представник ВО "Свобода" Олег Гудзенко, але підтримки не отримала.

"Жінці сказали "кілька лагідних", а на додачу, за її словами, через напівприкриті двері вона почула як працівники обговорюють її особу з коментарями, мовляв: "Якого … вона сюди приперлася, буде ходити, то ми їй зробимо субсидію… – переповідає обранець. – Нестриманість чиновників можна іноді пояснити їхньою надмірно нервовою роботою, але ж друзі, ви в соцсфері працюєте, хіба ж так можна з людьми?"

Після невдалого візиту у профільний департамент, жінка прийшла у приймальню Вадима Гайовича, який наразі намагається з’ясувати ситуацію.

"На мої численні звернення до того ж керівника департаменту, він спочатку пообіцяв розібратися, а потім і зовсім зник. Чи варто казати, що його побратим по партії, який обіймає посаду заступника міського голови, взагалі не доступний для розмови, – каже обранець. – Я знаю у "Свободі" багато і порядних людей. Але ці трутні очевидно працюють не для людей і очевидно не для своєї партії".

Гайович звернувся до міського голови з вимогою розібратися в ситуації.

"Якщо взялися за соцсферу, то треба працювати і відповідати за результат, і не підводити людей "під монастир", – підсумовує він.

Як повідомляв сайт vikka.ua, цього місяця черкащани з субсидією отримають готівку для оплати комунальних платежів.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Відійшов у засвіти відомий черкащанин – автор прапору Черкас та гербу області

Відійшов у засвіти відомий черкащанин, чудовий майстер, народний художник України, Микола Теліженко. Йому було 73 роки. Про це на...

У Черкасах на Великдень посилено патрулюватиме поліція

Правоохоронці будуть забезпечувати безпеку під час богослужінь та зібрань вірян, а також координувати евакуацію у разі повітряної тривоги. Про...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x