НовиниЧеркащинаЦьогоріч інваспортсмени Черкащини вибороли понад 50 нагород різного ґатунку

Цьогоріч інваспортсмени Черкащини вибороли понад 50 нагород різного ґатунку

-

- Advertisment -

52 нагороди різного ґатунку завоювали представники інваспорту області від початку року. Загалом 25 учасників збірної України від Черкащини взяли участь у 24 національних змаганнях. Такі проміжні результати за перше півріччя оприлюднили в управлінні у справах сім’ї, молоді та спорту ОДА пише пресслужба Черкаської ОДА.

Представники Черкащини приймали участь в 11 міжнародних змаганнях. Також у фіналі Всеукраїнської спартакіади "Повір у себе", що відбувся на Одещині, 14 спортсменів вибороли 13 нагород з плавання та легкої атлетики.

За словами начальника профільного управління Максима Зеленського, на Чемпіонаті світу з фехтування на візках Артем Манько виборов бронзову медаль з фехтування на шпагах. На кубку світу з кульової стрільби серед спортсменів з ураженням опорно-рухового апарату Олександр Денисенко посів ІІ місце у командному заліку. На кубку світу з веслування академічного серед спортсменів з ураженням опорно-рухового апарату (Польща) Максим Жук посів ІІ місце.

Максим Коваль виборов "золото" у штовханні ядра на чемпіонаті Європи з легкої атлетики в приміщенні (Туреччина) серед спортсменів з вадами фізичного та розумового розвитку. Владислав Єпіфанов виборов золоту медаль на чемпіонаті Європи з параканое (Польща). Віктор Пустовіт став чемпіоном Європи з футболу серед спортсменів з вадами слуху (Греція).

Зі слів начальника центру Юрія Горященка, проводиться робота з подальшого залучення інвалідів до занять фізичною культурою та ведеться підготовка провідних спортсменів до їх вдалого виступу на національних та міжнародних змаганнях.

Як повідомляв сайт vikka.ua, ряди поліції Черкащини поповнили нові співробітники.

Будьте завжди в курсі найсвіжіших новин – підписуйтесь на наш канал в Telegram!

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Рівень води у Черкаському районі почав зменшуватись – ДСНС

Підтоплення у селах Хрещатик та Єлизаветівка зберігається, однак рівень води почав знижуватися. Рятувальники та волонтери продовжують допомагати місцевим жителям....

Олександр Воскобойнік вручив вихованцям дитячої команди «Черкаських Мавп» черговий комплект форми

Директор підприємства МХП- Урожай Олександр Воскобойнік вручив вихованцям дитячої команди «Черкаських Мавп» черговий комплект форми. Таку допомогу Олександр Воскобойгік називає...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x