НовиниЧеркащинаЧиє ж добро: черкаський мер вчергове "відхрестився" від тротуарної...

Чиє ж добро: черкаський мер вчергове "відхрестився" від тротуарної плитки

-

- Advertisment -

Мер Черкас вкотре повідомив, що не має жодного стосунку до виробництва тротуарної плитки, якою нині застелили майже половину міста. Про це пише "Прочерк".

Так, Анатолій Бондаренко запевняє: в Черкасах використовують плитку київської фірми "Золотий мандарин", до якої особисто він не має ніякого стосунку. Також – закуповують продукцію із компанії "Круг" та "Браво". Враховуючи це, мер "не розуміє таке негативне ставлення містян" до відповідного покриття.

Зазначимо, що плитка компанії "Золотий мандарин" дійсно використовувалася у будівництві в Черкасах. Зокрема, її постелили на оглядовому майданчику в парку "Сосновий Бір" та поблизу пляжу "Пушкінський". Це покриття має яскраву кольорову гаму та естетичний зовнішній вигляд.

Однак днями, попри запевнення міського голови, наші журналісти помітили на вулицях Черкас продукцію не столичних, а місцевого виробника. Так, нині доріжки побіля Черкаської школи №28 та дитячого садочка №83 стелять тротуарною плиткою від ТОВ "С-плитт". Те, нагадаємо, розташоване у Черкасах, а кінцевим бенефіціарним власником підприємства є Олександр Карпенко – друг, однокласник та бізнес-партнер депутата міськради та однопартійця мера Романа Дісканта. Вони разом володіють кількома магазинами та закладами громадського харчування (кафе, ресторани, нічні клуби) Черкас.

 

Як повідомляв сайт vikka.ua, містяни пропонують розділити стелу про любов до Черкас між членами виконкому.

Будьте завжди в курсі найсвіжіших новин – підписуйтесь на наш канал в Telegram!

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Підприємці з Черкас, які постраждали від ракетного удару, почали отримувати компенсації

Розпочато виплати фінансової допомоги підприємцям, які постраждали внаслідок вибуху російської ракети. 41 підприємець вже отримав допомогу на загальну суму...

Які статки і доходи показали черкаські депутати від партії Зеленського

Земельні ділянки, TOYOTA CAMRY 2023, доходи й заощадження задекларували за 2023 рік міські депутати від фракції “Слуга Народу” у...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x