Online TV
НовиниЧеркаський кулінар став призером міжнародного чемпіонату (ФОТО)

Черкаський кулінар став призером міжнародного чемпіонату (ФОТО)

Бронзову медаль міжнародного чемпіонату з кулінарного і кондитерського мистецтва серед юніорів "BEST Cook FEST Junior –2016" отримав учень Державного навчального закладу  "Черкаське вище професійне училище" Сергій Скиба. Про це повідомили у департаменті освіти та гуманітарної політики Черкаської міськради.

Так, у Чернівцях із 1 по 3 червня проводився Міжнародний чемпіонат з кулінарного і кондитерського мистецтва серед юніорів"BEST Cook FEST Junior –2016".

Упродовж трьох днів понад 200 учасників у різних номінаціях готували обрану страву за визначений час.

У чемпіонаті взяли участь молоді фахівці з кулінарної та кондитерської майстерності віком до 25 років, студенти та учні профільних навчальних закладів, закладів професійно-технічної освіти, спеціалізованих шкіл з кулінарного і кондитерського мистецтва та іноземні гості – юні кулінари з 16 країн світу. 

Черкащанин виступав у номінації "С1. ВЕГЕТАРІАНСЬКІ СТРАВИ". Протягом 45 хвилин він приготував і сервірував вегетаріанську страву "Тофу фаршироване гарбузом на пюре із зеленого горошку з цибулею медовою та овочевим гарніром" на дві порції, окремо для кожної персони.

Як повідомляв сайт vikka.ua, у Черкасах обрали найуспішніших випускників.

Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.

Наловив на 120 тисяч: на Черкащині судитимуть риболова

Житель одного із сіл Канівської громади незаконно наловив риби на майже 120 тисяч гривень, Смілянська прокуратура скерувала до суду...

Черкаська прокуратура повернула громаді землі ботанічного заказника

Черкаська прокуратура через суд повернула громаді майже 12й га землі, зокрема частину ботанічного заказника "Пташині острови" та земель водного...

Цікаве:

Як правильно вибрати жіночі ботфорти для різних випадків

Жіночі ботфорти вже давно стали незамінною частиною гардероба сучасної...

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x