Online TV
НовиниЧеркаські стрільці здобули чотири золота на чемпіонаті України

Черкаські стрільці здобули чотири золота на чемпіонаті України

Черкасці взяли участь у відкритому чемпіонаті України з кульової стрільби у приміщенні серед дорослих з 15 по 20 лютого. За результатами в особистому заліку Сергій Куліш здобув два "золота" і "бронзу".

Про це vikka.ua повідомили у прес-службі департаменту освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради.

У фіналі вправи МГ-9 спортсмен був найкращим серед 35 учасників з результатом 598 очок. Лідером він став і у вправі ГП-6 – серед 41 учасника він набрав 625,2 очка. У вправі МГ-6 Сергій серед 34 учасників завершив виступ третім із результатом 1171 очок.

Дар'я Шаріпова у фіналі вправи ГП-4 посіла друге місце серед 52 учасниць з результатом 415,3 очка. Двічі четвертою спортсменка була у вправі МГ-5 серед 43 учасниць (580 очок) і у вправі МГ-9 серед 41 учасниць (589 очок).

Тетяна Тарасенко стала переможницею у вправі МГ-9 серед 41 учасниці (595 очок). У фіналі вправи МГ-5 Таня посіла 8 місце серед 43 учасниць (578 очок), а у вправі ГП-4 вона була десятою серед 52 учасниць (412,2 очка).

За підсумками виступів команда Черкаської області посіла 8 загальнокомандне місце серед 19 збірних команд областей.

Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.

Уперше на території черкаського університету встановили кіоск (ФОТО)

У Черкасах на території ЧНУ імені Богдана Хмельницького було встановлено МАФ. Як повідомив у коментарі ЗМІ.ck.ua начальник управління інспектування Черкаської...

Цього тижня на Черкащині почнуться дощі та похолодання

З початку вересня на Черкащині ще не було жодного дня холодніше за кліматичну норму - літо триває. Середня температура...

Цікаве:

“Пакунок школяра”: як оформити і де витратити в Черкасах (ВІДЕО)

За програмою “Пакунок школяра” батьки першокласників уже почали отримувати...

ТОП-5 заправок для борщу, які зроблять його приголомшливо смачним

Борщ - одна з найулюбленіших страв української кухні, яку...

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x