НовиниСпорт"Черкаські Мавпи" проведуть серію ігор в Латвії та Литві

"Черкаські Мавпи" проведуть серію ігор в Латвії та Литві

-

- Advertisment -

Підготовка до нового сезону "Черкаських Мавп" переходить у фазу товариських матчів. Команда Максима Міхельсона активно готується до початку нового сезону і шукає сильних спаринг-партнерів. Про це повідомляє прес-служба баскетбольного клубу.

Чемпіон України уже найближчого вікенду відіграє два товариські матчі у Латвії. Після цього візьме участь у турнірі в Литві.

До Латвії команда Максима Міхельсона вирушить уже завтра, 30 серпня. В п’ятницю о 18:00 у Ризі черкасці зіграють із середняком чемпіонату Латвії – "VIA", а в суботу о 16:30 на них чекає матч проти "OGRE".

Відразу після контрольних матчів у Латвії "Черкаські Мавпи" поїдуть до Литви, де візьмуть участь у традиційному турнірі в Кедайняй. Господарем змагань є клуб "Невежис", який збирає традиційно сильні колективи. Окрім "Черкаських Мавп" та "Невежиса" участь у турнірі візьме півфіналіст чемпіонату Литви – "Літкабілес" та чемпіон Білорусії – "Цмокі-Мінськ".

Матчі "Черкаських Мавп" на турнірі у Литві стартують вже 3 вересня. Черкасці зіграють у понеділок о 16:30 проти команди "Літкабеліс", 4 вересня о 19:00  у них відбудеться поєдинок з командою "Невежис". А вже 5 вересня о 16:30 "Черкаські Мавпи" зіграють з "Цмокі-Мінськ".

Сильні спаринг-партнери необхідні "Черкаським Мавпам" напередодні виступів у Єврокубках.

Нагадаємо, що уже 20-го вересня черкасці стартують у кваліфікації до Кубку Європи FIBA, виїзним матчем проти норвежського "Кьонгсберг", вдома "Черкаські Мавпи" зіграють 26-го вересня.

Як повідомляв сайт vikka.ua, Михайлюк прокоментував свій приїзд у збірну України.

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

День Вишиванки у центрі Черкас — як це було (ФОТОРЕПОРТАЖ)

З нагоди Дня Вишиванки черкащани зібралися у сквері Юність, вдягнені у національний одяг. Тут влаштували мистецькі виставки, музичні та...

Черкаські піротехніки працюють над розмінуванням деокупованих територій

Черкаські піротехніки працюють на кількох напрямках, очищаючи землі від вибухонебезпечних предметів. Про це повідомляє пресслужба ГУ ДСНС України в...

Цікаве:

Стратегії вивчення граматики англійської мови для новачків

Вивчення англійської мови може бути захоплюючим і в той...

23 червня в Києві стартує Incrypted Conference 2024

Це вже вчетверте, коли криптомедіа Incrypted організовує одну з...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x