НовиниЧеркащина"Черкаські Мавпи" проведуть насичений тиждень на виїзді

"Черкаські Мавпи" проведуть насичений тиждень на виїзді

-

- Advertisment -

Цього тижня після серії домашніх матчів "Черкаські Мавпи" вирушають на Південь України, де зіграють із командами Одещини. Тоді як у рідних стінах свої матчі проведуть "Черкаські Мавпи-2".

Про це повідомляє пресслужба "Черкаських Мавп".

Так, вже 24 січня о 18:00 Черкасці зіграють проти "Хіміка". "Черкаські Мавпи" непогано провели стартовий відрізок чемпіонату у 2020-му році. Із трьох домашніх матчів переконливо виграли два. А в останній зустрічі поступилися "Дніпру". Зараз на підопічних Максима Міхельсона чекає чемпіон України.

"Хімік", як і "Мавпи" поступився в останньому матчі. Южненці не зуміли здолати опір "Одеси". Тому мотивація у команди Степановського буде. Традиційно "Хімік" і "Мавпи" в очних зустрічах демонструють якісний баскетбол. Цього сезону южненці двічі перегравали черкасців.

26 січня, о 15:30 наша команда зійдеться у поєдинку з одеситами. Після Южного "Мавпи" завітають до Одеси, де зустрінуться із командою, яка зараз на ходу. В останніх двох матчах підопічні Олега Юшкіна набрали непоганий хід, перегравши "Харківських Соколів" та "Хімік".

"Мавпи" і "Одеса" посідають сусідні місця у турнірній таблиці, тому мотивація в обох команд має бути серйозна. Цього сезону команда Максима Міхельсона двічі перегравала одеситів, але це не означає, що у третій грі буде легко.

24 січня, о18:00 та 26 січня, о 12:00 дублери "Черкаських Мавп" гратимуть вдома проти "Рівного".

"Черкаських Мавп-2" знову зіграють вдома і знову очікують на приїзд серйозного суперника. "Рівне" – один із лідерів Групи Б Вищої ліги. Рівненський клуб цьогоріч претендує на найвищі місця у чемпіонаті, тому черкасцям буде складно.

Як повідомляв сайт vikka.ua, дублери "Черкаських Мавп" поступилися "Хіміку-2".

У нашому Telegram каналі – тільки найважливіші та найактуальніші новини.

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Черкасах на місці, де була синагога, з’явиться будівля висотою до 14 метрів

У Черкасах по бульвару Шевченка на місці історичної будівлі (колишня синагога Тверського), якій уже понад 100 років, має з’явитися...

Черкаські легкоатлети вибороли медалі на літній Універсіаді України

Черкаські студенти та випускники ННІ фізичної культури, спорту і здоров'я Черкаського національного університету взяли участь на ХIX літній Універсіаді...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x