додому Новини Черкаси Черкащинину, який заборгував за комунальні послуги, арештували земельну ділянку

Черкащинину, який заборгував за комунальні послуги, арештували земельну ділянку

1

Житель Черкас майже 4 роки накопичував борги перед Черкаською ТЕЦ. Його борг складав 44 тис грн. Комунальники виграли в суді справу, а виконавча служба арештувала земельну ділянку. Про це розповідає Черкаська ТЕЦ на своїй сторінці в мережі Фейсбук.

Як зазначають комунальники, всі попередження боржник ігнорував. Тож підприємство було вимушене подати на споживача-боржника судовий позов. Після отримання рішення суду, його було передано до органу виконання рішень. Співробітниками виконавчої служби виявлено нерухоме майно, а саме земельну ділянку, яка належить боржнику на праві приватної власності. Вказана земельна ділянка була описана та арештована, для подальшої реалізації в рахунок погашення боргу.

Після ознайомлення з постановою виконавчої служби про опис та арешт майна споживач оперативно погасив заборгованість. Окрім суми боргу з боржника було додатково стягнуто виконавчий збір та штрафні санкції, які додалися до суми боргу. Так, в судовому порядку споживачу довелося сплатити 65 тисяч гривень.

Адміністрація ВП «Черкаська ТЕЦ» ПРАТ «Черкаське хімволокно» звертається до споживачів із проханням терміново погасити існуючу заборгованість і вирішити питання щодо погашення заборгованості в досудовому порядку.

Так, на 1 липня 2023 року загальний борг перед підприємством сягнув більше 200 млн, з яких населення заборгувало за послуги понад 180 млн.

1 коментар

  1. А все тому, що ТЕЦ надає неякісні послуги населенню а влада не дозволяє встановити індивідуального котла!!! Коли буде дозволено встановлення котлів?!?!

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version