Online TV
НовиниЧеркащанин отруївся грибами, які назбирав біля траси поблизу села

Черкащанин отруївся грибами, які назбирав біля траси поблизу села

На Уманщині зареєстровано черговий випадок отруєння дикорослими грибами.

51-річний житель с. Кочержинці вживав гриби підсливники (підвишні), які назбирав біля траси поблизу села. Інцидент трапився 12 червня, інформує пресслужба Черкаського обласного лабораторного центру МОЗ України.

Перші симптоми отруєння (слабкість, нудота, запаморочення, багаторазова блювота, діарея, біль у животі) з’явились за кілька годин після вживання смажених грибів. Постраждалий звернувся до швидкої медичної допомоги та був госпіталізований до терапевтичного відділення Уманської центральної районної лікарні у стані середньої важкості, де наразі перебуває на лікуванні.

Фахівцями обласного лабораторного центру проведена роз’яснювальна робота з членами родини хворого. Інформація щодо отруєння грибами висвітлена в засобах масової інформації.

Про випадок отруєння грибами повідомлено Головне Управління Держпродспоживслужби в Черкаській області для застосування заходів в межах повноважень.

Як повідомляв сайт vikka.ua, жителю села Яснозір’я Черкаського району стало зле після вживання грибів білих груздів засолених, зібраних восени у лісі біля села

Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.

На Уманщині викрили чиновника та лікаря, які влаштували схему для “ухилянтів”

Служба безпеки ліквідувала ще одну схему ухилення від мобілізації, яка діяла на Черкащині. Затримано організатора оборудки, який «заробляв» на...

У Черкаській області застосовані графіки аварійних відключень (ГАВ)

За командою НЕК "Укренерго" 16 жовтня з 15:27 по Черкаській області застосовані графіки аварійних відключень (ГАВ). Повідомляють у "Черкасиобленерго". "Просимо...

Цікаве:

Як правильно вибрати жіночі ботфорти для різних випадків

Жіночі ботфорти вже давно стали незамінною частиною гардероба сучасної...

Свіжі продукти із Восторг зі зручною доставкою від Zakaz

Осінь — найкращий час повернути на кухню яскраві смаки:...

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x