додому Новини Черкаси «HR-вулик» зібрав у Черкасах власників бізнесу, директорів підприємств та фахівців з роботи...

«HR-вулик» зібрав у Черкасах власників бізнесу, директорів підприємств та фахівців з роботи з персоналом (ВІДЕО)

0

Нові виклики перед роботодавцями. «HR-вулик» зібрав у Черкасах власників бізнесу, директорів підприємств та фахівців з роботи з персоналом. Повідомляє власкор ВІККА

Проєкт діє з 2020 року. Від того часу заходи консалтингового агентства «Персонал» об’єднали близько тисячі п’ятисот учасників.

ЮЛІЯ КУЗНЕЦЬ, ВЛАСНИЦЯ ТА ДИРЕКТОРКА КОНСАЛТИНГОВОГО АГЕНТСТВА «ПЕРСОНАЛ»

Місія проєкту — створення єдиного простору для якісної взаємодії учасників. Щоб вони могли вирішувати актуальні питання і приймати наоптимальніші HR-рішення.

На заході зібралися представники різноманітних галузей. Це зокрема, агросектор, рітейл, освіта, автобізнес, виробництво, ІТ, нерухомість, стоматологія, страхування, ресторанний бізнес, банківський сектор. Фахівчиня з персоналу великої сільськогосподарської компанії Віта Марченко прибула, щоб поділитися своїми напрацюваннями і почути про досвід колег. Адже з початком повномасштабної війни проблема дефіциту кадрів загострилася.

ВІТА МАРЧЕНКО, ФАХІВЧИНЯ З ПЕРСОНАЛУ ГРУПИ ЕЛЕВАТОРІВ «НІБУЛОН»

Ця проблема набула більшого значення під час війни. Плинність кадрів, вона дійсно є весь час, добір персоналу потребує уваги весь час. Але в умовах війни ми повинні пристосовуватись, ми повинні застосовувати нові методи.

Серед спікерів також — фахівці Державної служби зайнятості. Заступниця директора обласного центру пояснює, що роботодавці є їхніми клієнтами, тож важливо працювати спільно для полегшення роботи підприємств.

МАРИНА СОРОКІНА, ЗАСТУПНИЦЯ ДИРЕКТОРА ЧЕРКАСЬКОГО ОБЛАСНОГО ЦЕНТРУ ЗАЙНЯТОСТІ

Сьогодні на обліку служби зайнятості шукає роботу більше 6 тисяч пошукачів роботи, в той самий час роботодавці щодня потребують близько 5 тисяч працівників. Актуальний пошук працівників саме за робітничими професіями.

Ключовий партнер проєкту HR-вулик – Превентивна стоматологія Марини Черкащенко.

МАРИНА ЧЕРКАЩЕНКО, КЕРІВНИЦЯ ПРЕВЕНТИВНОЇ СТОМАТОЛОГІЇ МАРИНИ ЧЕРКАЩЕНКО

Я вважаю, що ті знання, які будуть вкладені у кожного учасника, ті знання, які ми тут здобудемо, це найкраща інвестиція в себе, для того щоб стати кращою версію самого себе сьогодні.

YouTube video player

У програмі заходу: виступи спікерів, панельна дискусія та професійний нетворкінг. Організатори зізнаються: отримують багато позитивних відгуків, тож планують новий захід уже на 28 травня.

ЮЛІЯ КУЗНЕЦЬ, ВЛАСНИЦЯ ТА ДИРЕКТОРКА КОНСАЛТИНГОВОГО АГЕНТСТВА «ПЕРСОНАЛ»

Якісний фідбек від наших учасників. Тобто, коли вони почерпнули певні знання, почули нову інформацію, щось дізналися нове від своїх колег. Тоді вони перевіряють, як це працює на практиці, і от саме цей зворотній зв’язок, він є найціннішим.

 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version