НовиниЧеркащина"Цей успіх потрібен був не лише нам": із Всесвітньої...

"Цей успіх потрібен був не лише нам": із Всесвітньої Універсіади повернувся форвард "Черкаських Мавп" (ФОТО, ВІДЕО)

-

- Advertisment -

13 липня в Україну повернулись герої Всесвітньої Універсіади в Неаполі. Збірна України в Італії здобула історичне срібло університетських ігор. Серед 12-ти гравців, які здобули історичне срібло, – і вихованець "Черкаських Мавп" Іван Ткаченко. Уродженець Кам’янки – сьогодні один із героїв українського спорту. За словами самого 22-річного форварда "Черкаських Мавп", його й досі переповнюють емоції.

"Це був неймовірний досвід та результат… Таке відчуття, що за цей час емоції мали б трохи згаснути, але я все це відчуваю й досі. Якісь патріотичні відчуття, я радий, що нам вдалося взяти медалі Універсіади", – каже Іван у коментарі пресслужби БК.

Відчувалась підтримка з України?
Так, доволі багато отримали повідомлень. Особливо багато їх було від звичайних уболівальників, "підписників" у соціальних мережах. Відчувалося, що цей успіх потрібен не лише нам і Федерації (ФБУ), а й усім любителям баскетболу в Україні. При чому мене вразила й атмосфера в залі. Фактично на усіх матчах наша підтримка була відчутнішою ніж суперника і вона збільшувалася з наближенням до фіналу. Спочатку були переважно уболівальники з нашої університетської збірної України, а вже пізніше і звичайні українці, які живуть в Італії. 

Як думаєш, за рахунок чого Вам вдалося виграти срібло Універсіади?
У нас було багато сильних сторін. У нас був хороший склад, але головне – це мікроклімат в команді. Ми завжди підтримували один одного і на майданчику і за його межами. Разом думали про одну ціль і разом намагалися її досягти, по великому рахунку нам це вдалося.

У фінальному матчі була помітна певна втома. Важко було витримати ритм Універсіади і на рівних протистояти США, як ще вам вдалося на груповому етапі?

У нас були шанси і ми дійсно налаштовувалися на перемогу. Можливо дещо перегоріли. Ми не зіграли в ту гру, яку планували напередодні. Дещо не встигали, можливо дійсно не змогли витримати темп протягом усього матчу, все-таки ми зіграли дуже довгий ігровий відрізок протягом турніру. Але з іншого боку суперник США була в такій же ситуації.

Як повідомляв сайт vikka.ua, "Черкаські Мавпи-04" готуються до нового сезону подвійним складом.

Будьте завжди в курсі найсвіжіших новин – підписуйтесь на наш канал в Telegram!

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаський синоптик прогнозує період стабільного тепла в області

Погода на Черкащині стабілізувалася під впливом антициклону «UWE». Опадів не очікується протягом тижня. Про це повідомляє очільник Черкаського обласного...

Уманчанина госпіталізували до психіатричної лікарні за зберігання зброї та спробу підпалу

Прокурори підтримали публічне обвинувачення у справі 41-річного мешканця Умані за фактом зберігання зброї та умисного грубого порушення громадського порядку....

Цікаве:

Стратегії вивчення граматики англійської мови для новачків

Вивчення англійської мови може бути захоплюючим і в той...

23 червня в Києві стартує Incrypted Conference 2024

Це вже вчетверте, коли криптомедіа Incrypted організовує одну з...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x